Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan Berna Canbeldek, bu sezon Mavi takıma transfer olduktan sonra dikkat çeken bir performans sergilemeye başladı. Özellikle parkur hızındaki belirgin artışıyla adından söz ettiren Berna, son dönemde takımına önemli katkılar sağlayarak gözleri üzerine çekiyor. Berna Canbeldek'in Mavi takımda gösterdiği performans artışı, hem bireysel başarısı hem de takımına kattığı enerji ile Survivor 2024 All Star sezonunda izleyicilerin takdirini kazanıyor. Peki SURVİVOR BERNA KİMDİR? Survivor Berna Cenbeldek kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor?

SURVİVOR BERNA KİMDİR? 

Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan Berna Canbeldek, sezonun başında Kırmızı takımda başladığı macerasını Mavi takıma taşıyarak dikkat çekiyor. Yeni takımında gösterdiği etkileyici performans ile Berna, adından söz ettirmeyi başarıyor. Mavi takımdaki serüveni boyunca gösterdiği mücadele azmi ve performansıyla Survivor izleyicileri tarafından takdirle karşılanan Berna Canbeldek, yarışmada kendine sağlam bir yer edinmeyi başarmış gibi görünüyor.

1990 yılında Berlin, Almanya'da doğan Berna Canbeldek, hayatına sanatla iç içe büyüdü. Eğitimini Berlin'deki State School of Ballet and Acrobatics ile Transform Acting School'da tamamlayarak dans, akrobasi, şarkı söyleme, piyano çalma ve at binme gibi çeşitli alanlarda yetenek geliştirdi.

İlk kez Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılan Berna Canbeldek, ardından Survivor 2014 ve 2015 Ünlüler ve Gönüllüler yarışmalarında mücadele etti. Almanca, İngilizce ve Hollandaca dillerini bilen Berna, 1,69 boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır. Geniş yetenek yelpazesi ve çok dilli kimliğiyle dikkat çeken Berna Canbeldek, kariyerine birçok farklı alanda katkı sağlamış bir isimdir.

Kaynak: HABER MERKEZİ