Afyonkarahisar'da 15 Mayıs Çarşamba Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek? Afyonkarahisar'da 15 Mayıs Çarşamba Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek?

Survivor 2023 yarışmasının gönüllüler takımında yer alan Asena Demirbağ'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. İşte, Asena Demirbağ'ın hayatına dair ayrıntılar...

ASENA DEMİRBAĞ KİMDİR?

Survivor Asena Demirbağ, 1997 yılında dünyaya geldi. 25 yaşında olan Asena Demirbağ , Aydın Adnan Menderes Üniversitesi BESYO bölümünden mezundur. 2019 yılında eski futbolcu Ahmet Dursun ile Paris'te dünya evine giren Asena Demirbağ, 2020 yılında kızı Lidya'yı kucağına aldı.

Asena Demirbağ ve Ahmet Dursun neden boşandı?

Aralarındaki 19 yaş farka rağmen mutlu bir evlilik süren ikili sürpriz bir şekilde boşanma kararı aldığını televizyon programından duyurmuştu. Asena Demirbağ, "Çocuğumu babasız büyütmek istemiyorum. Boşanmaya gönlüm razı değil." demişti. Ahmet Dursun ise; "Farklı karakterlerdeyiz, fikir ayrılığı yaşadık" demişti.

Boşanma kararı alan çift İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurdu. İkili, bugün anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Kız çocuklarının velayeti anne Asena Demirbağ'da kalırken Ahmet Dursun'un kızı için 7 bin TL, eski eşi için ise 3 bin TL nafaka ve 8 bin TL tazminat ödemesine karar verildi.

Duruşma sonunda Asena Demirbağ "Boşanmayı o istedi açıklamayı o yapsın" dedi. Ahmet Dursun, "Fikir ayrılığı yaşıyorduk. Resmiyette de bitti artık. Bir çocuğumuz var onun için görüşmeye devam edeceğiz. Hayırlısı bu." şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ