Fenerbahçe, hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da başarılı bir performans sergileyerek sezona kayıpsız devam ederken, gözler takımın ocak ayı transfer hareketlerine çevrildi.

Sarı-lacivertli kulüp, devre arasında kadrosunu güçlendirmek için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Yönetim, takımın eksik bölgelerini belirlemeye başlamış ve transfer listesini oluşturmuş durumda.

Yayla yollarında karla mücadele devam ediyor Yayla yollarında karla mücadele devam ediyor

Geçmiş yaz transfer dönemlerinde olduğu gibi geniş bir oyuncu havuzuna sahip olan Fenerbahçe, ocak ayında resmi görüşmelerde bulunmayı planlıyor.

Takımın yaşadığı bazı sakatlıkların ardından stoper bölgesinin transferde öncelikli hedef olduğu belirtiliyor.

Bu doğrultuda Kanarya, Galatasaray’ın eski oyuncusuna kancayı taktı.

Hedefinde Jason Denayer var!

A Spor’da yer alan habere göre; Fenerbahçe'ye, stoper bölgesine güçlü bir takviye için Galatasaray’ın eski oyuncusu Jason Denayer önerildi. 28 yaşındaki Jason Denayer’in, şu an Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Fateh'ten ayrılmak istediği gündeme geldi.

Özellikle Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Denayer önerisine sıcak baktığı öne sürüldü. Ayrıca Fenerbahçe'nin teklif yapması durumunda kulübünden bonservisini almakta problem yaşamayacağı belirtildi.

Bu sezon Suudi Arabistan'da 8 maça çıkan Denayer, gol ya da asist katkısı sağlamamış olsa da savunma performansıyla dikkat çekiyor. Belçikalı futbolcu daha önce 2015 ve 2017 yıllarında Galatasaray forması giymiş, Türk futboluna aşina bir isim.

Editör: EDİTÖR - 2