Son günlerde İlçemiz Çayeli’nde yapılan spor etkinliklerine hafta sonu yeni bir spor dalı finallerine ev sahipliği yaptı. Gençlik haftası dolayısıyla İlçemizde düzenlenen futbol müsabakasını, Çayeli Gençlik gücünü yenen Çayeli genç yıldızlar takımı kazandı.

     Yine İlçe Kaymakam ve Gençlik Spor Müdürlüğünce düzenlenen Voleybol turnuvası on yedi takımın mücadeleleriyle devam etmektedir. Gurup maçlarının tamamlanıp bir üst tura çıkan takımların mücadeleleri izleyenlere keyif vereceği dolayısıyla organizenin olumlu olması, sadece futbol değil, voleybol sporunun da ilçemizde yapabilen oyuncuların olduğunu göstermektedir.

     Bunların yanı sıra Karadeniz İlleri Dostluk Masa Tenisi final müsabakalarının İlimizde olması dolayısıyla, İl spor müdürlüğünce Çayeli ilçemizde yapılması, İlçemiz adına önemli olduğu, kategorilerinde birincilik müsabakalarının yapıldığı masa tenisi turnuvası kıran kırana geçmesi, sporun her dalının son günlerde ilçemizde görmek ilçemiz adına bizleri mutlu etmiştir.

    İlçemiz İlimiz bazında Eğitim İlçesi olarak geçmesine rağmen artık sportif ilçe alanına da girmesi dolayısıyla her branşta aktif olması İlçe üst düzey bürokrasisinin yanı sıra ilçe halkını da memnun etmektedir. Bu organizasyonlarda tek eksik var ki, o da seyirci katılımının yeterli olmadığı. Dolayısıyla halkımızın sportif etkinliklere daha ilgi göstermeleri organizasyonlara daha da renk katacaktır.