Ç.Rizespor Arnavutluk milli takım oyuncusu olan ve Tiran da top oynayan savunma oyuncusu Hair Zakiri yi renklerine bağlıyor. 23 yaşında ki genç oyuncu Rizespor ile birlikte idmana çıktı. Yardımcı antrenör ile birlikte Galatasaray paf takımından gelen Serkan düz koşu yaptı.

3 YILLIK SÖZLEŞME

Rizespor ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak olan milli oyuncunun henüz kulübü ile sorunun çözülmediği bildirilirken milli oyuncunun Rize ye gelerek takım ile birlikte idmana çıktı. Galatasaray alt yapısından yetişen ve Paf takımda oynayan Serkan in da Rizespor ile anlaşmak üzere olduğu her iki kulüp yönetiminin sözleşme imzalayacağı bildirildi.

SKAYBERK ARIZASI

Ç.Rizespor skayberk çalışması nedeniyle kulüp binası altında çalışmayı planlarken cihazın arızalı olması nedeniyle idmana çıktı. İdmanda teknik direktör Hüseyin Kalpar in olmadığı gözlenirken yardımcı hocalarla idmana çıkan yeşil mavili ekibimizde Clement in idmanda olmaması dikkat çekti.

YENİ TRANSFERLER VAR

Ç.Rizespor un hafta içinde iki oyuncu daha alacağı belirtilirken bu oyunculardan birinin yabancı olacağı diğer oyuncunun ise Türk olacağı bildirildi. hafta içinde takıma katılacak olan oyuncular ile Rizespor un transfere ara vereceği belirtilirken Clement in teknik heyet tarafından beğenilmemesi halinde bir yabancı daha alınabileceği bildirildi

Editör: HABER MERKEZİ