Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Okul sporları Federasyonu Grup maçları hız kesmeden devam ediyor.Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Orta Öğretim Okulları arası Kız Erkek Yıldızlar Grup Birinciliği müsabakaları Rize Güneysu Spor Salonunda nefeslerin son ana kadar yaşandığı maçlarla devam ediyor günün sonuçları bayanlarda Tarbzon Merkez Prof.İhsan Koz İ.Ö.Okulu , Tunceli Diayap Ağa İ.Ö.Okulunu 8 – 3 yendi günün diğer müsabakasında ise heyecanın son ana kadar hissedildiği karşılaşmada Sivas Danişmentİ.Ö.O. ,  Eskişehir Orhangazi İ.Ö.Okulunu son saniyede bulduğu göllerle 17 - 15 yenmesini bilerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Erkeklerde ise Samsun Tekkeköy İ.Ö.O. , Trabzon Akçaabat Kavaklı İ.Ö.Okulunu 25 - 18 yenerek Sivas Halit Rıfat Paşa İ.Ö.O. , Tunceli YİBO Petek İ.Ö.Okulunu 22 – 15 yendi.

Öte yandan Müsabakalar sonunda guruplardan çıkan birinci ve ikinci olanlar Türkiye yarı finaline gitmeye hak kazanacak. Birinci olan takım Bursa da ikinci olan takımlar ise Gaziantep’te mücadelesine devam edecekler. 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ