Bülent Çiftgümüş'ün haberi...

Güneysu Kapalı Spor Salonu’nda Güneysu Vonitspor ve Çayelispor arasında oynanan voleybol final müsabakasına, Güneysu Kaymakamı Suat Demirci, Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Çayeli Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Baltacı, Güneysu İlçe Jandarma Komutanı Nihat Demir, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Koçak ve çok sayıda davetli katıldı.

Çayeli ilçesinden gelen seyircilerin de büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada ilk seti 25 – 16 Güneysu Vonit Spor almasına rağmen Çayelispor ikinci seti 25-23 kazanmasını bildi.  Üçüncü sette: 25-22 ve dördüncü sette de 26-24’lük sonuçla maçı 3-1 kazanan Çayelispor 25 Yaş altı Voleybol Turnuvasında kupaya uzanan takım oldu.

Voleybol federasyonu Rize il temsilcisi Mecit Gürsoy ve Müsabaka hakemlerine hediyelerini Çayeli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Baltacı Takdim etti.

Turnuva’da Eylül Elektrik takımını 3-1’lik maç sonucu ile yenen mevsim Alabalık Çiftliği takımı 3. olurken kupasını Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minderin elinden aldı. Ahmet Minder kısa süre zarfında 2. kez voleybol turnuvası organize ettiklerini ifade ederek turnuvaya dışarıdan gelen takımların renk kattığını vurguladı. Final karşılaşmasının Çayeli ve Güneysu’daki bir takım arasında yapıldığına dikkat çeken Minder: “Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu bir kere daha hatırlamış bulunduk, bu gece Çayeli’den gelen misafirlerimiz ile heyecanı unutulmayacak bir karşılaşma izledik. Herkesin şahit olduğu gibi Voleybol Turnuvası Çayeli ve Güneysu İlçeleri arasındaki diyalog ve yakınlaşmayı arttırmıştır” dedi.

Turnuvada 2. olan Güneysu Vonit takımına kupasını takdim eden Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır da Güneysu’daki kapalı Spor Salonuna ve İlçe Stadyumuna dikkat çekti. Yapılan organizasyonun çok başarılı olduğuna dikkat çeken Çakır, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Turnuvanın 1.si olan Çayelispora Kupa ve madalyalarını Güneysu İlçe Kaymakamı Suat Demirci ve Çayeli İlçe Kaymakamı Mehmet Aktaş birlikte verdiler.
 
Fotoğraflar Hakkı Çakır
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 


 
 
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ