Turkcell Süper Lig'de 30. hafta mücadelesinde moralsiz Trabzonspor, sahasında Kayserispor'u konuk etti. Maça çok iyi başlayan ve 7 dakikada 2 gol bulan bordo-mavililer maçtan 3-1 galip ayrıldı.

Trabzonspor 5. dakikada Umut ve 7. dakikada  Souleymanou 'nun kendi kalesine attığı golle adeta maça 2-0 önde başladı. Bu dakikadan sonra rahat bir oyun sergileyen Trabzonspor, ilk yarının son dakikasında Cangele'nin penaltı golüne engel olamadı.



İkinci yarıda da rahat oyununu sürdüren bordo-mavililer, 76. dakikada Colman'ın attığı penaltı golüyle durumu 3-1'e taşıdı. Son dakikada Barış bütün rakiplerinden sıyrıldı, Souleymanou'nun darbesiyle yerde kaldı. Topu takip eden Gökhan Ünal topu ağlara yolladı.

Bordo mavililer bu galibiyetle puanını 56'ya çıkardı ve ligi 3. sıradaki yerini korudu. Devler Ligi şansını da sürdürdü.

TRABZONSPOR: 4 - KAYSERİSPOR: 1

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler:
Suat Arslanboğa, Kemal Bingül, Orkun Aktaş

Trabzonspor:
Sylva, Ferhat, Tayfun (Dk. 75 Giray), Egemen, Cale, Hüseyin, Serkan (Dk. 63 Alanzinho), Colman, Yattara (Dk. 87 Barış), Umut, Gökhan

Kayserispor:
Souleymanou, Ali, Cangele (Dk. 83 Koçin), Toledo, Bilal (Dk. 30 Turgay), Aghahowa, Aydın (Dk. 56 Koray), Eren, Mehmet, Abdullah, Furkan

Goller:
Dk. 5 Umut, Dk. 7 ve Dk. 90 3 Gökhan, Dk. 77 Colman (penaltıdan) (Trabzonspor), Dk. 45 2 Cangele (penaltıdan) (Kayserispor)

Sarı kartlar:
Dk. 11 Tayfun, Dk. 56 Gökhan (Trabzonspor), Dk. 80 Abdullah (Kayserispor)

Editör: HABER MERKEZİ