Trabzonspor'un eski Başkanı Nuri Albayrak, bordo-mavili takım aleyhine yapılan hakem hatalarının artması üzerine sessizliğini bozdu. 

O SEZON KATLEDİLMİŞTİ
Karadeniz Gazetesi'ne konuşan Albayrak, görüşlerini şöyle dile getirdi: “Ulusoy döneminde yaşadıklarımız şimdi daha iyi anlaşılıyor. Sahada kazandığımız, masada kaybettirildiğimiz Sivas maçıyla başlayan tezgahla Trabzon'un o sezonunu katledilmişti.” 

RANTÇILAR TEMİZLENMELİ 
“Ben Federasyon ve MHK içerisinde bir rant cephesi olduğunu söylemiştim. Ama ne yazık ki o günlerde biz yalnız bırakıldık. Federasyon yapısı içerisindeki rantçıları iyi bilen rahmetli Hasan Doğan, başkan olurken bir kısmını temizlemişti. Şimdi içeride kalan bu rantçılar istediği gibi at oynatmaya başladılar. O rant cephesi temizlenmediği müddetçe Trabzonspor şampiyon olamaz.” 

BU İŞTE KASIT VAR 
“Bursa maçında yaşananlar basit hakem hataları asla olamaz. Bu hakemlerin hakemlik yaşantıları sona erdirilmeli. Umut'un göğsü önde diye Trabzon'un bariz gölünü ofsayt gerekçesiyle saymayanlar, Bursa'nın bütün Türkiye'nin gözleri önünde 2 metre ofsayt golünü sayarak Trabzon'u mağlup ediyorsa, bunun anlamı 'Trabzon'u bu ligde şampiyon yapmayız'dır. Bu işte kasıt var.” (ensonhaber) 




Editör: HABER MERKEZİ