Trabzonspor'un yeni transferlerinden Engin Baytar, 1. 5 yıldır evli olduğu eşi Tuğba'dan boşandı. Engin, hayatına yeni bir sayfa açtığını belirterek, 'Bundan sonra sadece futbola odaklanacağım ve başarılı olmak için elimden geleni yapacağım. Yeni takımımda da huzur bulacağımı düşünüyorum. Artık kafam çok rahat' dedi. 

Not:  Engin Baytar, Gençlerbirliği'nde disiplinsiz hareketleri nedeniyle geçen sene ara transfer döneminde Eskişehir'e kiralanmıştı ve Engin orda da yaptı yapacağını her seferinde sorun çıkartmaya başladı. En son ligin ikinci haftasında Beşiktaş ile oynanan maçta Youla ile saha içinde tartışması ve sahadan çıkmak istemesi bardağı taşıran son damla olmuştu ve Hocası Rıza Çalımbay, her şeye rağmen ona destek olmuş ve onun kazanılması gerektiğini söylemeişti. O maçta tartıştığı takım arkadaşı Youla'nın maç sonu açıklamaları çok ilginçti. İşte o açıklamalar: ''O adam hep aynı. Her hafta biriyle tartışıyor. Faul oldu. Geldi topu istiyor. Her topu istiyor. Her topu alıyor. Ben de git kendi başına oyna o zaman dedim. Daha önce Batuhan ile tartıştı, bugün benimle. Yani ben olmasam haftaya başka bir oyuncu ile tartışacak. Gidiyor hocayla tartışıyor, hakemle tartışıyor, takım arkadaşları ile tartışıyor bu adam. Olacak iş değil. Anlayamıyorum o adamı' dedi.

HUGO BROSS'TAN SERT UYARI
Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos idmanlarda isteksiz gözüken Gökhan Ünal'ı uyardı. Belçikalı teknik adamın tüm futbolculara, 'Kimsenin yeri garanti değil' diyerek telkinde bulunduğu da öğrenildi.

Trabzonspor'da Belçikalı teknik adam Hugo Broos'un, idmanlarda isteksiz gözüken golcü futbolcu Gökhan Ünal'ı uyardığı öğrenildi. Gökhan'dan kendisini antrenmanlara daha çok vermesini isteyen Broos, 'Bu takımda kimsenin forması garanti değil. Hak edene formayı vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Benim için her antrenman çok önemlidir. Antrenman disiplininin aksamasına neden olanlar benimle ters düşer' diyerek tüm futbolcuları uyardı. Bu arada çift kale maçlarda futbolculardan kanatları iyi kullanmalarını isteyen Broos'un, Trabzonspor'a 4 - 4 - 2 sistemini uygulamayı düşündüğü belirtildi.

TRABZONSPOR KONDİSYON YÜKLÜYOR
Öte yandan Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Teknik direktör Hugo Broos yönetiminde yapılan antrenmanda bordo - mavili futbolcular kondisyona yönelik çalışma yaptı. Dün yapılan antrenmanda dizinden sakatlanan Ziya Şakar çalışmaya katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Kadir Keleş ise takımdan ayrı doktor kontrolünde düz koşu yaptı. Bordo - mavili takım antrenman öncesi basın mensuplarına takım fotoğrafı için görüntü verdi. (Kralspor)

Editör: HABER MERKEZİ