Türkiye’nin farklı illerinden 32 Antrenör adayının katılım gösterdiği kursta 10 gün boyunca ter döken antrenör adayları kurs bitiminde duygu dolu anlar yaşadı.

Kurs sonunda Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder tüm antrenör adaylarını Güneysu Öğretmenevi’nde ağırladı. Güneysu Öğretmenevi’nde verilen yemeğe Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, ASKF Başkanı Gafur Bayrak, TFF Rize İl Temsilcisi Bilal Karafazlıoğlu, Rize Kredi ve Yurtlar Müdürü Ensar Mutlu, Rize Öğretmenevi Müdürü Yardımcısı Cahit Kara, Antrenör Eğitmenleri Ali Kızılet ve Mahmut Nedim Karadeniz’in yanı sıra 32 antrenör adayı katıldı.

Yemek sonrası Rize TFF-C Osman Turan adına düzenlenen antrenörlük kursuna katkıları bulunanlara plaket takdim edildi.  Osman Turan’ın oğlu Barış Turan ASKF Başkanı Gafur Bayrak’a plaket takdim etti. 10 Gün boyunca Antrenör adaylarını eğitmek için uğraş veren TFF Eğiticilerinden Ali Kızılet Antrenörlük kursuna olan katkı ve ilgilerinden dolayı Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder’e plaketini verirken Kredi ve Yurtlar Müdürü Ensar Mutlu ise plaketini bir diğer Antrenör Eğitmeni olan Mahmut Nedim Karadeniz’in elinden aldı. Rize Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Cahit Kara’ya Rize TUFAT Başkanı Bilal Karafazlıoğlu katkılarından dolayı plaket verdi. Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder de tüm antrenör adaylarına bir süre önce piyasaya sürülen Güneysuspor Çay’ı ve Güneysuspor atkısı hediye etti.

Antrenör adayları atkılarla birlikte Ahmet Minder ve Güneysuspor lehine tezahüratta bulunması salonda coşkulu anların yaşanmasına neden oldu. Yemek sonrası Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, misafirler ve antrenör adayları hatıra fotoğrafı çektirdi.

 


 

Editör: HABER MERKEZİ