Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, Bursaspor maçını kazanarak tehlikeli bölgeden yukarı çıkmak istediklerini söyledi.

Susiç, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Bursaspor'un çok iyi bir takım olduğunu belirterek, ''Bursaspor, puan cetvelinde bulunduğu yeri hak etmiyor. Takım olarak çok iyiler. Özellikle forvette çok iyi futbolcuları var'' dedi.

Bursaspor maçının çok zor geçeceğini ifade eden Susiç, ''Her iki takımın da kazanmak istediği zor bir maç olacak. Biz de ligde puan olarak iyi değiliz. Bursaspor maçını kazanarak tehlikeli bölgeden yukarı çıkmalıyız. Başka bir seçeneğimiz yok'' diye konuştu.

Milli maçlar nedeni ile lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını kaydeden Susiç, şunları söyledi:

''Henüz Bursaspor maçı için ideal 11'i bulmuş değilim. Ama tam olarak hazır olan 13-14 futbolcum var. Maç gününe kadar tam kadro olarak hazır hale geleceğiz. Ama özellikle Altan benim için her maçta ilk onbirde en büyük eksikliğini hissettiğim oyunculardan bir tanesi. Hem kaptan olarak hem futbolcu olarak büyük eksikliğini hissediyorum. Bursaspor maçında yine forma giyemeyecek. Ama bir sonraki hafta tam olarak hazır hale gelerek kadroda yer alacak. Onu bir an önce kadroda görmek istiyorum.''

-HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR-

Yeşil-mavililer, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenmanda koşunun ardından kısa pas çalışması yaptı. Susiç, futbolculara antrenmanın son bölümünde yarı sahada taktik ağırlıklı maç yaptırdı. Çalışmayı sık sık durduran Susiç, futbolculara daha dikkatli pas vermeleri konusunda uyarılarda bulundu. Bağırsak enfeksiyonu geçiren Anderson ve Altan, çalışmaya katılmadı.
Editör: HABER MERKEZİ