Mustafa BAYRAK

3 Maçta tek puan çıkartamayan teknik direktör Suat Kaya ile yollar ayrılırken Ç.Rizespor icra kurulu başkanı ve basın sözcüsü Ulvi Sipahioğlu “ Teknik direktör arayışlarının sürdüğünü söyledi.

Sezon arasında takımın başına getirtilen Teknik Direktör Suat Kaya ligde oynanan 3 karşılaşmadan 3 mağlubiyetle ayrılırken taraftarların tepkisi ve takımın gidişatı ile ilgili Rizespor yönetim kurulu toplanarak Teknik Direktör Suat Kaya ile yollarını ayırdı. Ç.Rizespor icra kurulu başkanı ve Basın Sözcüsü Ulvi Sipahioğlu Suat kaya yi başarısız bulduklarını söyledi.

DEĞİŞİKLİK GEREKTİ
Ç.Rizespor icra kurulu başkanı ve Basın Sözcüsü Ulvi Sipahioğlu alınan sonuçların Rizspor camiasını üzdüğünü söyleyerek” Rizespor hedefi olan bir takımdı. 3 maçta 3 mağlubiyet bizim planlarımızda yoktu. Kazanmamız gereken maçları kaybettik. Suat Kaya ile oturup konuşarak yürümeyeceğini söyledik. Önümüzde uzun bir maraton daha var zirveden koptuk ama bunu yeniden yakalamak bizim elimizde. Yakalayacağımız birkaç seri maç ile birlikte yeniden zirveye çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

ARAYIŞLAR SÜRÜYOR
Ulvi Sipahioğlu yeni teknik direktör arayışlarının sürdüğünü söyleyerek” Suat Kaya nin gitmesinden önce teknik direktör aramamız doğru olmazdı. Suat Kaya ile yolları ayırdıktan sonra yeni teknik direktör arayışına başladık. Şu anda konuşulan birkaç teknik adam var. Basın da yer alan teknik adamlarla da görüşülecek. Şu an zaten boş olan teknik adamlar belli. Rizspor olarak takımı sırtlayacak bir teknik adam bulacağımıza inanıyorum. Rizespor hedefi olan bir takımdır ve bu takımı her yönüyle götürecek adama ihtiyaç var” dedi.

DİYADIN ŞİKÂYET ETTİ
Ç.Rizespor icra kurulu başkanı ve basın sözcüsü Ulvi Sipahioğlu eski teknik direktör Metin Diyadin in federasyona başvurduğunu doğrulayarak” Eski hocamız yasal haklarını kullanıyor. Bizde kulübün avukatına talimat vererek gerekli hukuki işlemleri başlattık. Bunun bir süreci var ve sürecini bekliyoruz. Eski hocamızın şikâyeti kulübe geldi. Gerekli işlemler yapılıyor” dedi.

KUŞ VE COŞKUN HAZIRLAYACAK
Ç.Rizespor basın sözcüsü Ulvi Sipahioğlu takımı Bolu maçına Teknik menajer Murat Kuş ile İsmail Coşkun un hazırlayacağını söyleyerek” Önümüzde Bolu maçı var teknik direktör konusunu Pazartesi gününe kadar çözmeyi hedefliyoruz. Bu süre zarfında iki teknik adamımız takımı hazırlayacak. Dileğimiz kendi evimizde seyircisiz Pazar günü oynayacağımız Bolu maçından galip ayrılmaktır” dedi.

KULÜBÜN İSMİ DEĞİŞTİ
Ç.Rizespor icra kurulu başkanı Ulvi Sipahioğlu tüzükte yapılan değişikliklerin federasyondan geçirildiğini söyleyerek” Çaykur Rizespor olarak yine fikstür ve çeşitli yerlerde takımın ismi kalacak ancak Rizespor un ismi Rizespor futbol yatırım ve ticaret A.Ş olarak değiştirildi” dedi.

Rizespor İsmail Coşkun ve Murat Kuş nezaretinde idmana çıkarken futbolcuların neşesinin yerine geldiği izlendi. Basın toplantısı öncesi ise Teknik Direktör Suat Kaya tesislerden ayrıldı.

Editör: HABER MERKEZİ