Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi Rize’ye gelerek İslampaşa’da yapılan Atletizm pistinde İl Spor Müdürvekili Kenan Yücel ile Şube Müdürü ve Atletizm İl Temsilcisi Orhan Yüzer ile beraber incelemelerde bulundu, tesisin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Terzi, burada yaptığı açıklamada, “Rize’de yapılan bu tesisin deniz kenarında olması tesise ayrı bir güzellik katmış. İnanıyorum ki, bu tesisten Dünya ve Olimpiyat şampiyonları çıkarılacak. Rize küçük bir il olmasına rağmen Atletizm Süper Liginde iki takımla mücadele eden tek ildir. Bu tesisin yapılmasında emeği geçen İl Spor Müdürü Ömer Yılmaz, Tesisler Şube Müdürü Kenan Yücel ve Şube Müdürü Orhan Yüzer’e bu harika Atletizm Pistini Rize’ye kazandırdıkları için Atletizm Federasyonu olarak şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İl Spor Müdürvekili Kenan Yücel ise açıklamasında, son dört-beş yıl içerisinde önemli yatırımlar yapıldığını belirterek, “Rize’nin tesisleşme konusundaki sorunlarını %90 oranında çözüme kavuşturduk. Tesislerimizi tamamlayarak hizmete açtık” dedi. Yücel, atletizm pistini de Rize’ye kazandırarak ‘Spor Kent Rize’ olma yolunda önemli bir adım daha atıldığını sözlerine ekledi.

atletizm_pisti02

Editör: HABER MERKEZİ