Şairler Vadisi Kültür Turizm Derneği tarafından geleneksel hale gelen ve bu yıl ikincisi düzenlen turnuvanın takım kaptanları ve sorumluları huzurunda dernek yönetimi, guruplar ve kura çekimi Şairler halı sahada gerçekleştirildi. Turnuvaya 14 takımın katılı ile 3 grup halinde oynanacak gurup maçlarından A ve B grubundan sıralamaya giren 3 takım ve C gurubundan sıralamaya giren 2 takım toplamda da 8 takım çeyrek finale yükselecek.

Kura çekiminin ardından bir açıklama yapan Şairler Vadisi Kültür Turizm Derneği Başkanı Cafer Kuru, turnuvanın asıl amacının vadi üzerinde bulan mahalle ve köyler arasında birlik, beraberlik ve dayanışmanın sağlanması olduğunu hatırlattı. Başkan Cafer Kuru, “ Derneğimizin tüzüğünde belirtilen mahalle ve köyler arasındaki dayanışmayı güçlendirmek için ve gençleri kahvehane, sokak ve internet ortamından uzak tutabilmek amacıyla daha önce ilkini gerçekleştirdiğimiz turnuvanın bu yıl ikincisini gerçekleştireceğiz.  Bu yıl turnuvaya 14 takım katılmış olup bu katılım oranı bizleri sevindirmiştir. Bu da şunu göstermektedir ki turnuvanın birlik ve beraberliğe katkısı olmaktadır. Bugün mahalle ve köy muhtarlarımızın yanı sıra takım sorumluları ve kaptanları huzurunda  kura çekimini gerçekleştirdik. Turnuva boyunca bizleri yalnız bırakmayacak bir tertip komitesi de oluşturuldu. Turnuvaya katılan bütün takımlarınıza flay play içerisinde centilmence mücadele edecekleri güzel futbol izlenecek bir turnuva olması dileği ile başarılar diliyorum. Ayrıca İlçemizde bulunan tüm sporsever halkımızı bu görsel spor etkinliğine davet etmekteyiz.” Şeklinde açıklamada bulundu.

Turnuva 26 Haziran da başlayıp, 22 Temmuz da sona erecektir. Müsabakalar Şairler halı saha da oynanacaktır.  Buna göre yapılan kura çekimi sonrasında guruplar aşağıdaki gibi oluştu;

A GURUBU

1-Sarısı Çakıroğluspor

2- Yanıkdağspor

3-Sarısu Mahallespor

4-Yamaç Adalıspor

5-Yamaç Ehtenispor

B GURUBU

1-Latiflispor

2-Sırtköyüspor

3-Köprübaşı Mamuloğluspor

4-Esendağspor

5-Latifli Taşspor

C GURUBU

1-İncesırtspor

2-Şairlerspor

3-Sarısu Çeremenlispor

4-Yeşilırmakspor

İlk Haftanın Maçları;

1-Yanıkdağspor – Sarısu Mahallespor 26 Haziran 2011 saat: 18.00 – 19.00

2-Latiflispor – Esendağspor 26 Haziran 2011 saat: 19.00 – 20.00

3-Sarısı Çakıroğluspor–Yamaç Adalıspor 27 Haziran 2011 saat:18.00–19.00

4-Sırtköyüspor–KöprübaşıMamuloğluspor 27 Haziran saat:19.00–20.00

5-İncesırtspor – Yeşilırmakspor 28 Haziran 2011 saat: 18.00 – 19.00

6-Şairlerspor–Sarısu Çeremenlispor 28 Haziran 2011 saat: 19.00 – 20.00

A gurubunda Yamaç Ehteni spor, B gurubunda Latifli Taşspor takımları ilk hafta müsabakaları kura sonucunda bay çektikleri için oynamayacaklardır.

Sitemizden turnuvanın statüsü ve fikstürü yayınlanacaktır. Bizlerde Çayhaber olarak turnuvaya katılan takımlara tüm takımlara başarılar dileriz.

Editör: HABER MERKEZİ