Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu'nun bugün yapılan seçimlerinde aday olan Rizeli işadamı ve Rize Yatırım A.Ş kurucu ortaklarından Şadan Kalkavan'ın rakibi mevcut başkan Aziz Yıldırım, 3 yıl daha Fenerbahçe’nin başkanlığına seçildi.

Oluşan bu sonuçtan sonra Fenerbahçe başkanlığı için Rizespor Yatırım A.Ş nin başından istifa eden Kalkavan, Rizespor’a bundan sonraki dönemde daha çok zaman ayıracağı beklenmektedir.

Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu'nun ikinci gününde saat 10:00'da başlayan oy verme işlemi saat 17:00'de tamamlandı ve ilk sonuçlarla birlikte Aziz Yıldırım'ın 3 yıl daha F.Bahçe Başkanı olacağı ortaya çıktı. Aziz Yıldırım'ın rakibi olarak Genel Kurul'da F.Bahçe Başkan Adayı olan Şadan Kalkavan aldığı oylarla Aziz Yıldırım'nı farklı bir şekilde gerisinde kalırken Yıldırım 11 yılın ardından 3 yıl daha Fenerbahçe Başkanı olmaya hak kazandı.

AZİZ YILDIRIM FARKLI
Kongrede camianın önde gelen isimlerinden Şadan Kalkavan ile yarışan Aziz Yıldırım önemli bir fark atarak başkanlığı garantiledi. İlk 16 sandıkta yapılan sayıma göre Aziz Yıldırım 4199, Şadan Kalkavan ise 1041 oy aldı.
Oy sayımı sürüyor!

İşte Aziz Yıldırım'ın yönetimi:
Nihat Özdemir
Ali Y. Koç
Vedat Olcay
Abdullah Kiğılı
Nihat Özbağı
O. Murat Özaydınlı
Mithat Yenigün
Şekip Mosturoğlu
Cihan Kamer
N.Mahmut Uslu
İlhan Ekşioğlu
Alaeddin Yıldırım
Serhat Çeçen
Ömer Temelli

Yedek Üyeler:
Hüseyin Ersan Topbaş
Semih Özsoy
Ünal Uzun
Turhan Şahin
Hakan Dinçay
Yasemin Merçil
Emin Gürhan İskender

Editör: HABER MERKEZİ