Geçen sezon Çaykur Rizespor’da forma giyerek futbolunu geliştirdiğini belirten Fahri Tatan, 'Beşiktaş kadrosunda yer bulmak için tüm gücümü sergiliyorum. Büyük hedefleri olan bir takımda yer almak beni hırslandırıyor' dedi. 

Beşiktaş’ın genç futbolcusu Fahri Tatan, idmanlardaki performansı ve cuma akşamı Bochum ile oynanan maçtaki performansıyla teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın gözüne girdi. Siyah beyazlı takımda kadro genişliği nedeniyle Ertuğrul Sağlam tarafından geçen sezon Ç.Rizespor’a kiralık olarak verilen Fahri, Avusturya kampında hırsı ve tekniğiyle dikkat çekiyor ve bu sezon görev alacağına inanıyor.

Fahri, 'Geçen yıl takım kadrosu oldukça kabarıktı. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam zorunlu olarak beni kiraya verdi. Fakat bu yıl sezon başı kadrosuna dahil etmesi beni çok mutlu etti. Büyük hedefleri olan bir takımda yer almak beni hırslandırıyor, ateşliyor. Alman Ligi’nin güçlü ekiplerinden Bochum’a attığım gol de benim için moral oldu' dedi.  

Rize’de piştim

Geçen yıl Rizespor’da oynamanın kendisini geliştirdiğini belirten Fahri şunları söyledi:'Rize’de kendimi Beşiktaş’a daha iyi hazırladım. Bir anlamda Rize’de piştim. Orada çok iyi bir performans yakalayarak geri döndüm. Beşiktaş kadrosunda yer bulmak için tüm gücümü sergiliyorum. Takımda her mevkide rekabet var. Orta alanda ben de rekabet piyasasında yerimi aldım. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam adaletli forma dağıtıyor. Bu konuda hiçbir sıkıntımız yok. Her an görev bekliyorum. Oynamak için hazırım. Beşiktaş taraftarlarına layık bir futbol sergileyeceğim.' (Hürriyet)

Editör: HABER MERKEZİ