Çaykur Rizespor'un sportif asbaşkanı Bekir Mete, hafta sonu İzmir'de seyircisiz maçta karşılaşacakları Altay maçı öncesi 'her iki takımın hedefinin play-off'a katılmak olduğunu belirterek bunun  için iki takım da maçı kazanmak için oynayacak' dedi.

Bekir Mete, yaptığı açıklamada, Giresunspor maçında kazanmalarının moral güçlerini artırdığını belirterek, ''Çok kaliteli ve güçlü bir kadromuz var. Ancak uzun zamandır kazanamamış olmanın stresini yaşıyorduk. Giresunspor karşısında aldığımız galibiyet ile üzerimizdeki baskıyı attık. Şimdi önümüze çok daha iyi bakabiliyoruz'' dedi.

Altay'ın her zaman hedefi olan bir ekip olduğunu ifade eden Mete, ''Rakibimiz de biz de hedeflediğimiz yerde değiliz. Bunun için iki ekibinde oyun planları kazanmak üzerine olacak. Altay zor bir deplasman. Ancak hedefimize ulaşmak için zorlukları aşmalıyız. Altay deplasmanında kazanıp play-off şansımızı artırmak istiyoruz'' diye konuştu.

Mete, maçın seyircisiz oynanacak olmasının futbolcuların motivasyonunu etkileyebileceğini kaydederek, şunları söyledi: ''Her iki ekipte tecrübeli futbolculardan kurulu. Ancak boş tribünler her futbolcuyu etkiler. Onlar da dolu türbinler önünde oynamak isterlerdi. Futbol, taraftar ile güzel. Taraftarlar, takımlarına destek versin. Takımlarını yalnız bırakacak hareketlerden sakınsın. Altay seyircisinin maçta olmasını isterdim.''

 

Editör: HABER MERKEZİ