Çaykur Rizespor Teknik direktörü Ümit Kayıhan, Sportif Direktör Oğuz Aydın, Basın Sözcüsü Cengiz Mataracı ve diğer yöneticilerin katıldığı yemeğe futbolcular da aileleriyle birlikte katıldılar.

Yemek sonrası bir açıklama yapan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, aile yemeklerinin takım için çok önemli olduğunu ve güçlerine güç kattığını belirterek, “Sadece sahada antrenman yaparak takım olunmuyor, bu tür gecelerde bütünleşmek de çok önemli dedi.

MERSİN MAÇINI KAZANMALIYIZ

Mersin İdman Yurdu maçı ile ilgili bütün hazırlıkları tamamladıklarını söyleyen Kayıhan, “Bu maçı kazandığımız takdirde neler elde edebileceğimizi çok çok iyi biliyoruz. İnşallah bu maçı kazanıp üzerimizdeki ölü toprağını atarak lige çok çok daha iyi bir başlangıç yapacağız ve önümüzdeki haftalara kendimizi hazırlayacağız.” şeklinde konuştu.

ERCAN VE KORAY YOK

Ercan’ın sakatlığı ve Koray’ın PFDK’ya sevk edilmesi durumuyla oluşan eksikliklere de değinen Kayıhan, “2 önemli oyuncumuz Ercan ve Koray, ancak diğer oyuncularımız da forma bekliyor. Profesyonel futbolcularımız kadar onların da takıma katkılarının olması gerekiyor. Bu yüzden futbol takımları 20–30 kişilik kadrolardan oluşuyor. Yoksa 11 kişi ile çıkar oynardık. Bir iki oyuncumuz bu hafta maalesef oynayamayacak. Ama Koray’ın durumu tahkime gider ve geri dönerse onu oynatma şansımız olabilir. Ama maalesef Ercan’ın oynama ihtimali yokdedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ