Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor, Belediye Vanspor'dan Mesut Özkalkan ve Türk Telekomspor'dan Hakan Akbaş'ı transfer etti.

Kulüp Basın Sözcüsü Şükrü Cevahir, teknik heyetin isteği doğrultusunda transfer komitesinin dış transferde çalışmalarını yürüttüğünü belirterek, ''Bugün İstanbul'da transfer komitesi yapmış olduğu görüşme sonrası Belediye Vanspor'dan Mesut Özkalkan ile 3, Türk Telekomspor'dan Hakan Akbaş ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Her iki futbolcu da takımlarında önemli görevler ve süreler aldı. Takıma katkı sağlayacağına inandığımız isimler. Gelecek hafta Rize'de anlaştığımız bütün futbolcularla birlikte bu arkadaşlar için de imza töreni düzenleyeceğiz'' dedi.

Dış transferde birçok futbolcu ile görüştüklerini ifade eden Cevahir, şöyle konuştu: ''Tecrübeli futbolcularla birlikte genç futbolcuların oluşturduğu kaliteli bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Bunun için biraz yavaş ilerliyoruz. Büyük kulüplerde takımlarında görev alamayacak futbolcularla ilgili bu kulüplerle resmi temaslarımız var. Süper ligdeki büyük takımların kadrosunun şekillenmesinin ardından o takımlardan kadromuza katacağımız isimler olacak. Bunun için taraftarlarımızdan sabırlı olmalarını istiyoruz. Çaykur Rizespor kalitesine yakışır bir kadro oluşturacağız'' diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ