Dilek ASLAN

Ç.Rizespor yönetimi Başkan kadir çakır başkanlığında toplanarak yeniden görev dağılımı yapıldı. Toplantı sonunda gazetemize özel açıklamalar yapan Başkan Çakır, bank Asya Ligi öncesi yeni bir beyaz sayfa açtıklarını ifade ederek, “Süper ligden düşmemizi bir başarısızlık olarak gördüğümüz için yönetimimizi yeniden şekillendirdik. Arkadaşlarımızın arasında bir kırgınlık kesinlikle olmamıştır. Biz Ç.Rizespor’ u seneye tekrar süper lige çıkartacak bir yapılanmaya gittik. Metin Diyadin ile prensipte anlaştık. Transfer çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Ç.Rizespor tesislerinde yapılan toplantısın da yeniden görev dağılımı yapıldı. Görev dağılımıyla ilgili başkan çakır şu bilgileri verdi.”Yönetim kurulumuzun toplantısında aldığımız karara göre başkan vekilliğine Çaykur genel Müdürü Ekrem Yüce, genel Sekreterliğe Erdal Yaşar Hoşver, As başkanlıklara Ulvi Ergüven, Şükrü Cevahir, basın sözcüsü Aykut ferah, Tesisler Sorumlusu Seher Kandil, Ankara Temsilciliğine S.Hasan Basa, Alt yapı Sorumluğuna Yaşar Yazıcı, Futbol Şube Sorumluluğuna Yusuf Turanlı ve Proje geliştirme tesisleşme sorumluluğuna da Ali çemberci gelmiştir” dedi.

Başkan Çakır teknik direktör olarak prensipte anlaştıkları metin Diyadin ile transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Hocamızın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını 4 koldan yürütüyoruz. Barbosa’ yı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’ a verdik. Onun karşılığında Volkan ve sol kanat oyuncusu Sancak’ı takas yoluyla alıyoruz. Eski oyuncularımızdan Kürşat ve Cumhur’ dan fiyat indirimi istedik. Onlarda kabul etti. Kiralık olarak verdiğimiz oyuncuların tamamı kampa katılacak. Hocamız hepsini görecek. Bu oyuncuların dışında Gürcistan’da 2 oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu gürcü oyuncular 21 yaş altı oldukları için yabancı kontenjanına girmiyor. Yine Almanya’da 4-5 Türk asıllı oyuncularla görüşüyoruz.” Dedi

Başkan çakır, yüreğini ortaya koyacak bir takım yaratacaklarını da belirterek, “Biz kendimizi bank Asya liginde misafir olarak görüyoruz. Güçlü bir takım kurup gelecek yıl yine süper lige döneceğiz” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ