Adanaspor maçında Ekrem Yüce’nin dışında hiçbir üst düzey yöneticinin protokolde yerini almaması Yeşil-Mavili camiayı ayağa kaldırdı.

ZEMINI HAZIRLADILAR
Çaykur Rizespor’da Adanaspor karşısında alınan beraberlikte hakem faktörünün yanı sıra yönetimin de duyarsız davranışı camiayı ayağa kaldırdı. Play-Offlara kalma yolunda çıkılan sezonun en önemli maçında protokoldeki yerini almayan Sportif AŞ Başkanı Metin Kalkavan ve Çaykur Rizespor Başkanı Halim Mete’ye büyük öfke var. Adanaspor maçına Aydın bölgesi hakeminin atanmasına sessiz kalan Yeşil-Mavili yönetim, bir de maça gelmeyerek adeta beraberlik zeminin hazırladı.

SORU İŞARETLERI VAR
Adanaspor ile oynanan kritik 90 dakikanın 0-0’lık beraberlikle tamamlanmasının ardından yönetimi eleştiri yağmuruna tutan Yeşil-Mavililerin önde gelenleri, “Hedef olarak Süper Lig gösteriliyor. Bu hedef doğrultusunda Adanaspor ile sezonun en önemli maçı oynanıyor. Ancak yönetimin üst düzey isimleri ne hikmetse bu maçta protokol tribünündeki yerlerini almıyorlar. Ayrıca müsabakadan günler önce açıklanan hakem için itiraz bile edilmiyor. Adanaspor maçına Aydın bölgesi hakeminin atanması kafalarda soru işareti bıraktı” yorumu yapıldı.

Editör: HABER MERKEZİ