Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Raşit Çetiner, belirledikleri hedefler doğrultusunda iç ve dış transferi en kısa sürede şekillendirmek istediklerini söylerken, 'Gelecek sezon çok koşan ve formasının hakkını veren bir takım kuracağız. Camianın bundan şüphesi olmasın' diye konuştu.

Çetiner, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu ile biraraya gelerek gelecek sezonun hazırlıklarına başladıklarını belirterek, ''Geçen yılın raporunu tartıştık. Takımda kalmasını istediğimiz ve transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncularla ön görüşmelerimizi yapıyoruz. Henüz her şey netleşmiş değil. Çarşamba günü yönetim kurulu ile yeniden bir araya gelerek gelecek sezonda başarılı olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Belirlediğimiz hedefler doğrultusunda iç ve dış transferi en kısa sürede şekillendirmek istiyoruz'' dedi.

Amaçlarının kaliteli bir kadro kurmak olduğunu ifade eden Çetiner, ''Kulübün menfaatleri doğrultusunda transfer bütçemizi en olumlu şekilde kullanmaya çalışacağız. Tecrübeli futbolcularla birlikte kişiliklerine inandığımız başarıya aç, hedefi olan futbolcuları harmanlayarak çok iyi bir ekip oluşturmak istiyoruz. Bunun için ince eleyip sık dokuyacağız. En isabetli kararı vermemiz gerekiyor. Gelecek sezon çok koşan ve formasının hakkını veren bir takım kuracağız. Camianın bundan şüphesi olmasın'' diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ