3 Transfer ile ara transferi kapatmak isteyen Yeşil Mavili ekibimiz Fahri Tatan ve Ramazan Durul dan sonra şimdi de savunmaya kilitlendi. Yeşil mavili ekibin transfer komitesi üyesi Bekir Mete “Ligin ikinci yarısına iyi başlamak istiyoruz. Eksiklerimizi gördük ve eksik tamamlıyoruz. Birkaç gün içinde transferi gerçekleştirmek istiyoruz. Yaptığımız görüşmeler var” dedi.

RİZE DE 3 ÜNCÜ RAMAZAN BEKLENTİSİ

-Ç.Rizespor Transfer komitesi üyesi Bekir Mete Bursaspor dan savunma oyuncusu Ramazan i istediklerini söyleyerek 'Takımda 3 tane Ramazan olacak. Bursaspor dan Ramazan'ı istedik. Genel kurulları olduğu için beklemedeyiz. Bu oyuncu takımda fazla yer bulamadı. Bir iki maçta yer buldu., Bursaspor un genel kurulunu bekliyoruz. Savunma oyuncusu olan Ramazan i aldığımız takdirde transferi kapatacağız ve takımda 3 tane Ramazan olacak” dedi.

LİGE HAZIR GİRECEĞİZ

Ç.Rizespor transfer komitesi üyesi Bekir Mete Salı günü Rize ye döneceklerini söyleyerek 'Perşembe günü Antepspor ile oynayacağımız kupa maçı var. Kupa maçına hazır hale gelmeye çalışıyoruz. Transfer yaptığımız oyuncularımız takım ile birlikte çalışmalarına devam ediyorlar. Zorlu bir sürece gireceğiz ve zorlu süreçte takımın en iyi yerde olmasını istiyoruz. Hedefimiz belli ve bu hedefe varmak için lige iyi başlamalıyız” dedi.

 HEDEGİMİZ BELLİ

Bank Asya liginde şampiyonluğa oynadıklarını söyleyen Mete ”İlk yarıda her ne kadar son maçlardan galip gelemediysek te ligdeki konumumuz belli., bu sezon sonunda mutlaka süper lige çıkmak istiyoruz. Tüm mücadelemiz bunun için, yaptığımız transferler ve ligdeki konumumuz bizi mutlaka süper lige götürecektir. Önümüzde ki süreci iyi değerlendirmemiz gerek” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ