Ç.Rizespor kulüp başkanı Halim Mete taraftarın istediği doğrultuda teknik adam ve futbolcu aldıklarını söyleyerek” Biz taraftarımıza yakışır takımı yaptık şimdi taraftara yakışacak taraftarlık görevini bekliyoruz” dedi.

Ç.Rizespor kulüp başkanı Halim Mete yeni yılda kulübün başına geldiğinde takımı aldıkları yerden sonuca ulaştıramadıklarını söyleyerek” Taraftarlarımız bizleri üzecek hareketlerde bulundular, elimizde ki kadro ve teknik adama göre hareket ettik. Teknik adam değişikliği ile başlamamıza rağmen takım içinde ki maddi ve manevi huzursuzluğu bir anda çözemedik, maddi durumu çözmeden manevi durumu çözmemiz mümkün değildi. Aldığımız sonuçlar her Rizeli yi üzdüğü kadar bizleri de çok üzdü” dedi.

RİZELİ BAŞARI İSTER
Başkan Halim Mete her Rizelinin başarı istediği kadar kendisinin de başarı beklediğini söyleyerek” Taraftarlarımıza kızmıyorum. Önceki sezon yaşanan sıkıntıları hiçbir taraftarımız bilmiyordu. Elimizde sihirli değnek olmadığı gibi, bir anda 22 trilyon un üzerinde ki borçları ödeme imkânımızda yoktu. Öncelikle kulüp içinde ki huzursuzluğa son verdik. Bazı değişiklikler yaparak iç disiplini ve savurganlığı önledik. Ardından acil borçları yönetim kurulu ile birlikte masaya yatırarak ödemeye başladık. Batan bir gemiyi yüzdürmek kolay değildir ve bu gemiyi yürütmeye başladık” dedi.

HER ŞEY SIRA İLE
Taraftarların yoğun bir baskısı olduğunu söyleyen başkan Halim Mete “ Her yıl 3 teknik adam değişen bir Rizespor vardı. Taraftarlarımız haklı olarak özümüze dönme yönünde baskı yaptılar. Belki de hayırlısı böyleydi. Kendi içimizden çıkan insanlara şans vermemiz gerekirdi. Rizespor kendi özüne dönmeliydi. Millet vekilimiz ve eski başkanımız Kemal Yardımcı nin girişimleri ve tüm eski futbolcu, antrenör ve teknik adamların görüşleri alınarak takımın başına iki Rizeli getirdik. Artık Rizeli kendi çocuğuna sahip çıkmalı” dedi.

ÜSTÜMÜZE DÜŞEN GÖREVİ YAPTIK
Ç.Rizespor kulüp başkanı Halim Mete yönetim olarak herkesin taşın altına elini koyduğunu söyleyerek” Artık geçmişte saçıp savrulan paralar yok,  sabırla beklerken transferleri daha dikkatli yaptık, yaptığımız transferlerin tümü hocalarımızın istekleri doğrultusunda oldu. Takımın kamp çalışmalarında ne kadar isabetli transferler yaptığımızı gördük. Hocalarımızın istekleri ile 2 oyuncu daha olarak transfere kapatmak istiyoruz. Bu transferleri Kartepe tesislerinde yapacağımız kamp dönemine yetiştirmiş olacağız” dedi.

ŞİMDİ SIRA TARAFTARDA
Yönetim olarak gerekli transferlerin yapıldığını söyleyen başkan Halim Mete kenti ve ilçeleri takımla birleştireceklerini söyleyerek” Biz artık taraftarımıza 3 adım yaklaşacağız. Taraftarımızın bize bir o kadar yaklaşmasını bekleyeceğiz. Sabırla taraftarlarımızla daha yakın olmak için mücadele edeceğiz. Rizespor tüm Rize kentinin ve dışarıda yaşayan Rizelilerin takımıdır. Tüm taraftarlarımızın takıma ve futbolculara sahip çıkmasını isteyeceğiz” dedi.

BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK
Yapılan transferlerin uyumlu ve olumlu olduğunu söyleyen başkan Halim Mete “ Teknik adamlarımıza ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuz. Gerek Rize de gerekse Kızılcahamam da yapılan kamplardan olumlu sonuçlar aldık. Hocalarımızın raporlarında her şeyin mükemmel olduğu bilgisini alıyoruz.  Yaptığımız transferler ile birlikte Bank Asya liginde hedefimize ulaşacağız. Hiçbir zaman ne küçülme yi ne de yerimize saymayı düşündük. Rizespor bileğinin hakkı ile sezon sonunda süper lige yükselecektir” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ