MUSTAFA BAYRAK

Yeniden göreve çağrılan Teknik Direktör Metin Diyadin İstanbul da A.Ş başkanı Şadan Kalkavan ile bir araya gelerek yeniden göreve dönme konusunu görüşürken Antalya ya kampa gitmek üzere İstanbul dan ayrılan ekipten teknik direktör Metin Diyadin pürüzlerin çözülmemesi üzerine ayrıldı.

KALKAVAN ANTALYA DA

Kamp çalışmalarını izlemek ve futbolcularla konuşmak üzere Antalya ya giden Rizespor Yatırım A.Ş başkanı Şadan Kakavan teknik direktör Metin Diyadin ile uzun bir görüşme yapmasının ardından arada ki pürüzlerin çözülmesinin ardından takım içinde yer alan bazı oyuncuların gönderilmesi konusunda pürüz çıktı.

HAVA ALANINDAN DÖNDÜ

Rizespor A.Ş Başkanı ve birkaç yönetici ile Antalya ya hareket etmek üzere Alana giden teknik direktör Metin Diyadin in  hava alanından geri döndü. Teknik direktör Metin Diyadin in bazı oyuncularla çalışmayacağı belirtilirken, Rizespor a yakın çevreler Diyadin in sezon başında yaptığı anlaşmadan Rizespor yararına daha iyi bir anlaşmaya vardığı ancak bazı oyuncuların gönderilmesi konusunda pürüzler çıktığı bildirildi.

SORUN ÇÖZÜLCEK

Antalya kampına giden Rizespor yatırım A.Ş başkanı Şadan Kakavan ve Rizespor kulüp başkanı Kadir Çakır Teknik Direktör Metin Diyadin ile her konuda anlaşmaya varırken takım içinde bazı oyuncular konusunda anlaşmanın onaylanmadığı teknik direktör Metin Diyadin in o oyuncular ile çalışmama kararı aldığı belirtildi. Teknik Direktör Metin Diyadin ise “Hiçbir pürüz yok. Bir iki noktada anlaşamadık. Bu anlaşmadık anlamına gelmez, ben teknik bir adamım ve Rizespor camiasını seviyorum” dediği öğrenildi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ