Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyen Rizespor teknik direktörü Hüseyin Kalpar bu süre içinde takımı iyi tanıma fırsatı bulduğunu söyleyerek 'Bazı oyuncular Rize de kampa katıldı, bazıları ise Gerede de 30 Temmuz ta Rize den ayrıldık ve 40 günü aşkın süredir Rize dışında çalışmalarımız sürmekte” dedi.

ÇOK İY İHAZIRLANDIK

2 Temmuz da Gerede kampının başladığını söyleyen Rizespor teknik direktörü Hüseyin Kalpar takımda Ramazan ve Ousman in olmadığını bunun dışında eksikleri bulunmadığını söyleyerek 'Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Bu sürede takımı iyi tanıdım ve hangi oyuncumun ne meziyeti var hepsini biliyorum. Artık takımı sahada okuyabilirim. Bu hazırlık döneminde futbolcularımın gayretleri ve hırslı olmaları beni ayrıca mutlu etti. Şu an ki performanstan ve takımın azminden memnunum” dedi.

BOLU İLE OYNAYACAĞIZ

Bolu şehir stadında Boluspor ile 12 Ağustos Cuma günü Karşılaşacaklarını söyleyen teknik direktör Hüseyin Kalpar “ Bu bizim gurbette ki son hazırlık maçımız olacak. Gerçek gücümüzü bu maçta göreceğim. Bu maç sonrasında takıma iki gün izin verdikten sonra Pazartesi günü Rize de toplanacağız ve çalışmalarımıza Rize de devam edeceğiz. Ligin başlamasına bir aylık bir süre daha var bu süreyi iyi değerlendirmek istiyoruz” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ