Dilek ASLAN

Teknik Direktör Metin Diyadin yönetiminde çalışmalarını sürdüren yeşil mavili ekip idmanlarda pres ve şut çalışıyor. 

-Mehmet Cengiz tesislerinde günde çift idmanla çalışmalarını sürdüren yeşil mavili Ekip Pazartesi günü oynayacağı Altay maçı hazırlıklarını sorun yaşadığı gol ve pres çalışması yaparak sürdürürken yapılan çift kale maçta teknik direktör Metin Diyadin zaman, zaman oyunu keserek futbolcuları sık, sık uyarıyor.

PRES VE ŞUT

-Mehmet Cengiz tesislerinde akşam idmanında koşunun ardından kısa alanda pas yaptıran teknik direktör Metin Diyadin ardından yarım sahada çift kale maç yaptırırken oyuncuları sık , sık uyararak kendilerinin koşmamasını topun koşmasını isteyerek”^Topu ayağınıza fazla tutmayın, topu attığınızda kendinize boş alan yaratın ve topu bekleyin, kendinizi yormadan topa daha fazla hakım olun” diyerek futbolcuları uyardı.

GOLCÜLER ŞUT ÇALIŞTI

- Akşam saatlerinde yapılan idmanda forvet oyuncuları Şadı Çolak, Riberio, Okan ve Emrah diğer kalede şut çalışması yaparken Teknik direktör bu oyuncuları da çift kale ye davet ederken 1.30 saat süren idmanda Diyadin çift kale maçta oyunu sık, sık kesmeye devam ederek oyuncuları uyardı. İdmanda İlhan in sol kanattan yaptığı ortalar ve ikili mücadele Metin Diyadin i memnun etti.

GERÇEK FUTBOLUMUZU YANSITAMIYORUZ

-Ç.Rizespor teknik direktörü Metin Diyadin idmanlardan memnun olduğunu söyleyerek” Bank Asya liginde en iyi ekiplerden biriyiz., kaliteli oyunculardan oluşan bir ekibimiz var ve kadromuz geniş. İdmanlarda yaptığımız uygulamadan memnunum, ancak bunu maçlarda bölüm, bölüm uygulayabiliyoruz. Benim istediğim takım gerçek futbolunu 90 dakika boyunca sürdürmeli” dedi.

FUTBOLUMUZU OYNAMALIYIZ

-Takımı bazen tanıyamadığını söyleyen teknik direktör Metin Diyadin” Bir çok maçta gerçek futbolumuzdan uzak bir oyun sergiledik. İdmanlarda istediğim verimi alıyorum. Ancak maçlarda bunu görmek mümkün değil. Altay maçında hem skor olarak hem de futbol olarak inşallah istediğimizi alırız. Taraftarlarımızın Pazartesi oynayacağımız bu maçta yanımızda olmasını istiyorum” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ