Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Bursaspor maçını kazanarak istikrarlı bir çıkış yakalamak zorunda olduklarını söyledi. Ferah, yaptığı açıklamada, Bursaspor maçını kazanmak zorunda olduklarını belirterek, ''Bursaspor karşılaşması 6 puanlık bir maç. Rakibimiz ligdeki konumu nedeniyle buradan mutlaka puan almak isteyecektir. Fakat bizim de konumumuz rahat değil. O nedenle maç oldukça zorlu geçecektir'' dedi.

Ligde hiç beklemedikleri puan kayıpları yaşadıklarını ifade eden Ferah, ''Bu nedenle özellikle sahamızda yapacağımız maçları mutlaka kazanmak zorundayız. Şu an bulunduğumuz yerden yukarıya çıkmak için puana ihtiyacımız var. Bursaspor maçını da kazanarak istikrarlı bir çıkış yakalamak zorundayız. Bu maçta 3 puan dışında bir sonucu düşünmek bile istemiyoruz'' diye konuştu.

Bursaspor maçında yeşil-mavili taraftarlara da önemli görev düştüğünü kaydeden Ferah, ''Taraftarlarımız maçta takımlarını yalnız bırakmasınlar. Stadı doldurmalarını ve 90 dakika boyunca takıma destek olmalarını bekliyoruz. Taraftarımızın desteği, futbolcularımızın mücadele seviyesini artıracaktır'' dedi.

Editör: HABER MERKEZİ