Ç.Rizespor transfer komitesi iç transfer görüşmelerini büyük bir titizlik ile sürdürürken Ç.Rizespor basın sözcüsü listede olan oyuncular ile teker, teker görüşülmeye devam edildiğini, futbolculara kulübün verebileceği fiyatı bildirdiklerini söyleyerek ”Takıma görmek istediğimiz oyuncularımız ile temasımız var, bazı oyuncular ile anlaşma ya yakınız” dedi.

SÜRE İSTEYENLER VAR

İç transferde görüşme yapılan bazı oyuncuların süre istediğini söyleyen Ferah ”Kulüp olarak verebileceğimiz miktarı söylüyoruz.  Bazı oyuncularımız düşünmek için süre istiyorlar, bizde kendilerine bir hafta kadar süre veriyoruz. Önümüzde ki hafta sonuna kadar birçok şey netlik kazanacak” dedi.

İYİ BİR EKİP KURACAĞIZ

İç transfer görüşmelerinin bitmek üzere olduğunu söyleyen Ç.Rizespor basın sözcüsü Aykut Ferah ”Önümüzde ki hafta sonu büyük bir kısmı netlik kazanacağını düşünüyorum. Dış transfere henüz yönelmedik ancak hocamızın bize verdiği oyuncu listesi var. Bu oyuncular ile önümüzde ki haftadan itibaren görüşmelerimiz başlayacak” dedi.

ADU İLE GÖRÜŞÜLECEK

Ç.Rizespor ABD den geçtiğimiz sezon un ikinci yarısında kiralık olarak aldığı Freddy Adu ile görüşmelerini sürdürüyor. ABD li oyuncunun menajeri ile görüşüldüğü bu oyuncunun yeniden Rizespor a kazandırılması için fiyat yükseltmemesi istendiği bildirilirken ABD li oyuncunun ay sonuna kadar ABD milli takımı ile maçlara çıkacağı belirtildi. Sempatik oyuncunun Rizespor da kalması için transfer komitesi görüşmelerini sürdürüyor.

Editör: HABER MERKEZİ