Mustafa BAYRAK

Pazar günü zirve yarışında olan Diyarbakırspor u ağırlayacak olan Rizespor da Serdar, Ergin sarı kart cezalısı olurken, Uğur ve Ufuk Han Kırmızı kart cezalısı ve Özgür, Sedat ve Mesut un sakat olduğu bildirildi.

Pazar günü Saat 13 de kendi seyircisi önünde Diyarbakırspor la karşılaşacak olan Rizespor da 7 oyuncunun takımda yer alamayacağı bildirilirken Teknik Direktör Raşit Çetiner 25 kişilik kadroda her zaman alternatif olduğunu söyleyerek” Diyarbakır maçı bizim için çok önemli. Hafta boyu yaptığımız çalışmalarda takımın genel durumunu görme şansını yakaladım” dedi.

KİMSENİN KAYBETME LÜKSÜ YOK
Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner Diyarbakır karşısında mutlaka kazanmak için çıkacaklarını söyleyerek” 5 haftadır 29 puanda kaldık. Artık üst sıralara doğru yükselmenin zamanı geldi. Takım içinde sakat, cezalı oyuncu olabilir. Onların yerini dolduracak oyuncularımız vardır. Taraftarımızın desteği ile Diyarbakır maçından mutlaka galibiyetle ayrılmak istiyoruz, hiçbir oyuncumun kaybetme gibi bir lüksü olamaz” dedi.

FORMA İSLANACAK
Zorlu bir maç yapacaklarını söyleyen teknik direktör Raşit Çetiner kendisinin ilk maçı olduğunu söyleyerek” Pazartesi gününden itibaren zorlu idmanlar yaptık. Henüz erken ve çok eksiğimiz var. Bu bir bahane olmamalı. Sahaya çıkacak olan 11 imiz üstüne düşen görevi fazlasıyla yapmak zorunda. Tüm sporcularım formalarının hakkını vermeli. Artık taraftar Rizespor dan beklentilerini almalı. Formasını ıslatmayan bu takımda yer alamaz” dedi.

PANIK’E GEREK YOK
5 haftadır puan alamamanın panik yaratacağına inanmadığını söyleyen teknik direktör Raşit Çetiner” Hepsi profesyonel birer futbolcu, herkes sahada üstüne düşen görevi eksiksiz yapmalı. Zorlu bir maç olacak, ancak kendi evimizde oynayacağımız Diyarbakır maçını mutlaka kazanmamız gerek. Artık lige ağırlığımızı koymanın zamanı geldi. Taraftarımızın desteği ile bu maçı alacağımıza inanıyorum” dedi.

DESTEK İSTİYORUM
Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner Diyarbakır maçında tüm taraftarların takımın yanında olmasını isteyerek” Bizler teknik adam olarak desteğimiz ve taktığımızla sahada olacağız. Futbolcularım üstlerine düşen görevleri son güçlerine kadar sahaya yansıtacaklar. Geride kalan ise taraftarın işi, taraftarlarımızın da maç boyunca bizim yanımızda olmasını istiyorum. Kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız” dedi

Editör: HABER MERKEZİ