24 Haziran tarihinde Rize de toplanarak çalışmalarına başlayan yeşil mavili ekibimiz 30 Haziran tarihine kadar Rize de çalışmalarını sürdürmesinin ardından Gerede , Esentepe kampında 2 Temmuz da yeniden toplanmış ve 14 Temmuz tarihine kadar kamp çalışmalarını sürdürmüştü. 4 günlük aradan sonra yeniden Gerede de toplanan Rizespor liglerin tatil edilmesi ile 25 Temmuz da yeniden tatile girmişti.

KAMP UZADI

Ç.Rizespor kulübü daha önce yaptığı açıklamada 14 Temmuz da ilk Gerede kampının sona ermesinin ardından 18 Temmuz da ikinci kamp başlayacağı ve 25 Temmuz da sona ereceği açıklamasından sonra liglerin başlama tarihinin uzaması üzerine yönetimin kamp tarihlerini yeniden belirlediği bildirildi.

10 AĞUSTOS TA RİZE

2 Ağustos ta başlayacak olan 4 üncü Gerede, Esentepe kampının ardından Rizespor un kampta 1 hafta kalacağı 10 Ağustos tarihinde 2 günlük iznin ardından yeşil mavili ekibin Rize de toplanacağı bildirildi. Rizespor 12 Ağustos sonrasında 28 gün Rize de çalışmalarını sürdüreceği ve lige Rize de hazırlanacağı belirtildi.

Editör: HABER MERKEZİ