Taraftarlarla bütünleşme adına Rizespor lu futbolcular sinemaya giderek Newyork ta 5 minare filmini izledi. Bütün futbolcuların katıldığı programda futbolcular vizyonda olan filmi izleyerek moral depoladılar. Ç.Rizespor lu futbolcular filmi beğendiklerini söyleyerek” Bu tür etkinlikler ile taraftarlarımız arasında oluyoruz.” Dediler.

 KAZANMAK İSTİYORUZ

—Şampiyonluk yolunda önemli bir maça çıkacaklarını söyleyen futbolcular “ Kartal zor bir takım, ligde aldığı sonuçlar ortada. Bizim de hedefimiz var ve ilk yarıyı iyi puanlarla iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Önümüzde 5 maçımız var bunlardan 3 ünü kendi evimizde oynayacağız. 5 de 5 yaparak ilk yarıyı 34 puanla tamamlamak istiyoruz” dediler.

3 PUAN İLE DÖNECEĞİZ

—Mersin maçında moral bulduklarını söyleyen futbolcular “ Taraftarlarımız bizden şampiyonluk bekliyor. Bizlerde tüm gücümüzü sahaya yansıtarak İstanbul da bize destek verecek taraftarlarımız sayesinde Kartal maçını 3 puan ile kapatmak istiyoruz. Kendimize güveniyoruz. Taraftarlarımıza 3 puan ile döneceğiz” dediler.

HEDEF 5 DE 5

—Sinema çıkışı konuşan futbolcular “ Film güzeldi, Rize ye güzel bir sonuçla döneceğimize inanıyoruz. 5 de 5 yaparak ilk yarıyı kapatmak istiyoruz. Kartal maçı sonrasında kendi sahamızda iki maç yapacağız. Karlat maçı morali ile kendi evimizde oynayacağımız maçları da kazanarak kaybettiklerimizi telafi edeceğiz” dediler.

Editör: HABER MERKEZİ