Türkiye Basketbol federasyonu 2. lige yükselme grupları Erkekler Bölgesel lig Müsabakası Pota Panya’sının maç öncesi kırılması nedeniyle ertelendi.ü

Rize Gençlikspor- Artvin Belediyespor Basketbol takımları arasında oynanacak olan erkekler bölgesel basketbol ligi müsabakasında maç öncesi ısınma sürecinde Artvinsporlu Basketbolcuların Pota çemberine takılması sonucu Pota arkası Panya kırıldı. Panyanın müsabaka öncesi kırılmasıyla maçın tatili gündeme geldi. Federasyon temsilcisi Oğuzhan Kılık müsabaka hakemleri Taner İbin, Oğuzhan Öztanır ve Rize Gençlik ve Spor takım yöneticisi Ercüment Mamati, Artvin Belediyespor Yöneticisi Uğur Delikanlı müsabakanın oynanamayacağı konusunda birlikte Federasyona telefon açarak olayı bildirdiler. Federasyon yönetimi her iki takım yöneticilerinin de görüşü alınarak müsabakanın 6 Şubat Çarşamba günü saat 15.00 te oynanmasına karar verdi.

Bu arada Rize Gençlik ve Spor il Müdürü Ömer Yılmaz Pota Panyasının kırılması üzerine olay yerine gelerek inceleme yaptı. Yılmaz Pota Panyasının bir an önce yapılması için girişimlere başladıklarını bildirdi.


 

Editör: HABER MERKEZİ