Ligde son sıralarda yer alan Orduspor hazırlıklarını başlatan yeşil mavililer 2 günlük iznin ardından top başı yaptılar.

Kartal maçı sonrasında forma giyen oyuncular 2 gün izin yaparken takımda yer alamayan oyuncular ise idmanlarına devam ettiler. Teknik direktör Ümit Kayıhan iki günlük iznini İstanbul da geçirirken yardımcı teknik adamlar nezaretinde takımda yer alamayan oyuncular önceki gün idmanlarını sürdürdü. Teknik direktör Ümit Kayıhan galibiyet ile moral bulduklarını söyleyerek”Uzun süredir ilk kez moral depoladık, bu moral ile üzerimizde ki stresi attık” dedi.

SERİ YAKALAMALIYIZ

Ligin alt sıralarından birkaç basamak yukarılara çıktıklarını söyleyen Teknik direktör Ümit Kayıhan ”40 Puanı aşacak güçteyiz, takım Kartal maçında moral depoladı. Zor bir galibiyet aldık. Artık devamının geleceğini sanıyorum. Kendi evimizde iki maçımız kaldı. Karabük ve Buca ile oynayacağız. Her iki takım zirvede. Deplasmanlarda oynayacağımız maçlar ise alt sıraları ilgilendiriyor, her maçımız zor, ancak biz Kartal maçı morali ile 40 puanı aşacağımıza inanıyorum” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ