Dilek ASLAN

Rize Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Kenan Bıyık, Çaykurspor Kulübü Derneğini ziyaret ederek, Amatör kulüp ve Futbolculara yönelik yılardır yapmış olduğu önemli çalışma ve birçok spor dalında elde etmiş oldukları başarılardan dolayı, Çaykurspor Kulübü yönetimini tebrik etti.

RAFD. Başkanı Kenan Bıyık; Derneğimizin yapmış olduğu çalışmalarda, Çaykurspor kulübünün 1996 yılından bu zamana kadar amatör futbol gruplarında yetiştirdiği çok önemli futbolcular ve futbol hocalarımızın birikimlerinden yararlanmak ve onlarla birlikte işbirliği içersinde olmak için diyaloglarımızı örnek olacak bir şekilde sürdürüyoruz.

Rize’de faaliyetlerini hızlandıran derneğimizin amacı, Türk gençliğine ve bölge futboluna çağdaş spor anlayışını ve ahlakını yaygınlaştırmak, olgunlaştırmak ve gelişmesini sağlamak, Rize Amatör Spor kulüplerinde amatör futbol oynamış, futbolu bırakmış ve halen futbol oynayan futbolcular ile üyeler arasında sosyal dayanışmayı ve yardımlaşmayı, manevi bağları sağlamak amacı ile çalışıyoruz. Bu amaçlar içersinde uzun yıllar Rize’de başta futbolcu yetiştirmek ve çeşitli sportif branşlar da yurt içi ve yurt dışında yıllardır önemli başarılar elde etmiş olan, Çaykurspor’un bilgi ve birikiminden yararlanmak için diyaloglarımızı sürdürüyoruz. Çaykurspor’da dernekler konusunda tecrübeleri olan Ömer Yılmaz arkadaşımızdan bu konularda faydalanıyoruz.”diye konuştu.

Rize Amatör Futbolcuklar Derneği şu isimlerden oluşuyor. Başkan Kenan Bıyık, İkinci Başkan Hasan Külünkoğlu, Genel Sekreter Turan Rakıçıoğlu, Genel Kaptan Lokman Koçan, Üyeler Orhan Yazıcılar, Av. Hüseyin Karaahmetoğlu, Ö.Kemal Kolçak, M.Cevdet Akmehmet’den oluşuyor. 

Editör: HABER MERKEZİ