A Grubunda Lider Kalkanderespor ilk 5 haftada gol yemeden elde ettiği 5 galibiyet ile büyük bir başarıya imza atarken 6. haftada oynadığı Güneysu maçından galibiyetle ayrılmasına karşında kalesinde ilk gölü görmüş oldu.

Grupta 4 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 13 puanla 2. sırada yer alan Madenlispor ise sezon başının iddialı takımlarından Derepazarıspor’u 4-1 gibi farklı bir skorla yenip 6 puanlık bir maç kazanarak play-of maçlarına kalma şansını yükseltmeye devam ediyor.

Grubun bir diğer iddialı takımı olan Ardeşenspor’da ise aldığı 4 galibiyet 2 mağlubiyetle ve 12 puan ile grupta 3. sırada yer alıyor.

B Grubunda ise lider Çayelispor ise oynadığı 6 maçta aldığı 6 galibiyet ve maç başına attığı 5,6 gol ortalamasıyla kendisine gönül verenleri mutlu ederken oynadığı futbol ve aldığı galibiyetle gelecek adına da umutlandırıyor. B gurubunda 2. sırada yer alan İyiderespor ise geçen sezonlara göre hedeflerinden uzak bir oyun sergilese de aldığı 4 galibiyet 1 beraberlik ile ve bir mağlubiyetle 13 puanla grupta 2. sırada yer alıyor. Grubun 3. sırasında yer alan Rize Belediyespor’un aldığı 3 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunuyor. 

 


 

 

   

Editör: HABER MERKEZİ