Rizespor’da 3.Sezondur görev yaptığını söyleyen Ç.Rizespor un Brezilya li golcüsü Riberio Rize yi ve Rizelileri çok sevdiğini söyleyerek” Kendimi Rizeli kadar Rizeli hissediyorum, Rize ye geldikten sonra evlendim, çocuklarım Rize doğumlu, elbette Rize’nin benim ve çocuklarımın hayatında önemli yeri olacak, Sezon sonunda sözleşmem bitiyor, Tabii ki Rize de kalmak isterim, başka kulüplere oynamaktansa Rize tercihim olur, ancak her şeyin bir sonu mutlaka vardır” dedi.

 

KEŞKE ŞAMPİYON OLSAYDIK
Konyaspor’a attığı golü hayatı boyunca hiç unutmayacağını ifade eden Brezilyalı futbolcu, “Rizespor’da 3. sezonunu geçiriyorum. Geldiğimin ilk sezonun da süper lig’den düştü. Geçen sezon da başarısız bir dönem geçirdik. Bu sezona iyi başlamamıza rağmen geçen sezon olduğu gibi yine devamını getiremedik. Takım olarak büyük şansızlıklar yaşadık. Sezon başında hedeflediğimiz şampiyonluğu keşke bu sezon yaşasaydık. Rize de şampiyonluğu yaşamak isterdim, ama olmadı, unutamayacağım anılar arasında Bilhassa Gaziantep Belediye maçında birini ben olmak üzere 2 penaltı kaçırmıştık.” dedi.

 

GOL KISIRLIĞI YAŞADIM 

Ç.Rizespor un golcü futbolcusu Riberio ligde 10 gol kaydettiğini söyleyerek” Konya maçında gol atacağımı hissetmiştim, Mithat’da antrenmanlarda yaptığımız çalışmalarda olduğu gibi topu iyi ortaladı bende kafa ile golü attım. İnanılmaz büyük bir sevinç yaşadım. Konyaspor maçındaki performansımızla puanı hak etmiştik. Hala tehlikeli bölgenin yakınındayız. Üst sıralara çıkmamız gerek. Bu yüzden Kartalspor ile oynayacağımız maç çok önemli. Moralimiz süper taraftarımızın da desteğiyle kazanıp yolumuza devam etmeliyiz” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ