22 Şubat 2011 Salı günü Rize ASKF ve Futbol İl Temsilciliği organizasyonu ile play of’a çıkan takımlarla bir araya gelinerek kaynaşma yemeği verildi.

Rize’de Dedemin Bağı Et Balık tesislerinde play of’a çıkan altı kulüp’ün yönetici ve antrenörleri ile İl Hakem Kurulu Başkanı, Gençlik Spor Şube Müdürü, Rize Emniyet Müdürlünden yetkili ayrıca Rize Futbol Tertip Komitesi Üyelerinin katılımı ile kaynaşma yemeği düzenlendi.

Rize ASKF Başkanı Gafur Bayrak yemekte yaptığı konuşmada katılan tüm konuklara teşekkür etti. Play of’un centilmence sakatlıkların yaşanmadığı güzel bir play of müsabakalarının oynanmasını temenni etti.

Rize Futbol İl Temsilcisi Bilal Karafazlıoğlu ise bütün takımlara eşit olduklarını belirtti. Play of mücadeleleri sonunda  hakedenin BAL ligine Rize’yi en iyi şekilde temsil etmesi dileklerini iletti.

Toplantının sonunda konuklara konuşması için söz hakkı verildi ve play of maçlarında centilmenlik mesajları verildi. Rize Futbolunun kazanılması istenildi. Rize Emniyet Müdürlüğünden katılan yetkili kulüplerin görüşlerinin dinledi ve bu yılkı play of müsabakalarında daha dikkatli olunacağı ve güvenlik önleminin artırılacağını belirtti.

Ayrıca toplantının güzel bir ortamda ve faydalı sonuçlarlar vermesi amacıyla play of sonunda şampiyon olan takım katılımcılara yemek sözü vereceği kararlaştırıldı.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ