Tesislerde düzenlenen törene, Başkan Hüseyin Yangın, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Basa, Basın sözcüsü Erdoğan Pınar, Transfer Komitesi Üyeleri Ali Osman Telatar, Neşet Çakır, Doğan İnce ve futbolcular katıldı. 

Basın sözcüsü Erdoğan Pınar yaptığı açıklamada iç transferde 12, dış transferde ise 4 futbolcu ile yeni sezon için anlaşma sağlayarak imza attırdıklarını belirterek, “İç transferde Hüseyin Böyük, Murat Salih, Şafak Bayraktar, Muzaffer Sarıibrahim, Fethi Bilgin, Ali Özgür Basa, Ramazan Öztürk, Feyyaz Aydil, Ali Osman Aydoğdu, Uğur Şeremet, Ceyhun Basa, Aykut Civelek ile sözleşmeler 1 yıl uzatıldı. Dış transferde ise Kırklarelispor’dan sağ açık Anıl Akkoyun, Yimpaş Yozgatspor’dan stoper Ömer Kabaca, Selimiyespor’dan amatör milli sağaçık Mert Öner, Trabzon İdmanocağı’ndan solaçık Hami Akyüz ile 2’şer yıllık mukavele imzaladık” dedi.

Takımın, yeni sezon çalışmalarını 14 Temmuz gününden itibaren kendi tesislerinde teknik direktör Erdem Acar gözetiminde sürdürdüğünü ifade eden Pınar, “Takımın iskeletini bozmadan verimli bir transfer dönemi geçiriyoruz. Renklerimize bağladığımız oyuncular, takımın eksik olan mevkilerini tamamlayacak niteliktedirler. Yeni oyuncularımız takımımızın profesyonelliğine güç katacak. Oyuncularımızın her biriyle ilgili ayrı ayrı umutlarımız var. Bu arada transfer çalışmalarımızı da sürdürüyoruz'' diye konuştu.

pazar53

38032

38033

38034

38035

38036

Editör: HABER MERKEZİ