Kalkandere   Belediye   Başkanı  Nihat Çolak Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz’ı topa tuttu. Çolak milletvekillerine de söylüyorum o adamı değiştirin dedi. Çay TV'de yayınlanan Çayda Sabah programına katılan Kalkandere Belediye Başkanı Nihat Çolak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında Ömer Yılmaz’ı hedef alan Çolak, benim yıllarım sporla geçti, futbol oynamak, idarecilik, kulüp başkanlığı, antrenörlük yaptım, Rizespor için koşturdum, cebimden para verdim, Kalkandere’deki geçlere maç için bilet aldım, kırarlar diye kimsenin araba vermediği zamanlarda çekinmedim otobüs tuttum, Rizespor peşinde saçımı ağarttım, küfürler yedim, ama artık protesto ediyorum maça gitmiyorum dedi.

Rizespor – Samsunspor maçında stat önünde yaşadığı olayı anlatan Çolak, bileti olmadığı için içeri alınmadığını, sonra ismini bilmediği bir yöneticinin diğerleri girdi başkanda girsin diyerek büyük bir terbiyesizlik yaptığını söyledi. Madenli belediye başkanı Mustafa Tüylüoğlu’nun da aynı olayla karşılaştığını, Gençlik Spor İl Müdürünün alın 50 Bin lirasını verin bileti dediğini belirten Çolak, Ömer Yılmaz o koltukta oturmayacak, açık konuşuyorum milletvekillerine de söylüyorum, o adamı değiştirin, o kulüp Rizespor’dur, Ahmet’in Mehmet’in değildir dedi.

ÇAYTV

Sitemizin edindiği bilgilere göre Ömer Yılmaz'ın Ç. Rizespor dahil Rizede bir çok kurum ile arasının iyi olmadığı Ak Parti İl Başkanı Hasan Karal'ın Ankara dönüşü  kendisi ile ilgili bir  karar verileceği  öğrenildi.

Editör: HABER MERKEZİ