Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır, Trabzonspor'dan defans oyuncusu Murat Ocak ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Çakır, yaptığı açıklamada, teknik direktör Metin Diyadin'in isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, ''Süper Lig'e yükselme mücadelemizde 34 haftalık yarışta yaşanabilecek olumsuzluklara karşı çok geniş bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Her bölgede en az iki kaliteli futbolcu olması için çalışıyoruz. Bu anlamda, geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak forma giyen Trabzonsporlu Murat Ocak ile görüşerek anlaşmaya vardık'' dedi.

Murat'ın, Selçuk İnan transferine karşılık Manisaspor'a verildiğini ifade eden Çakır, ''Fakat, Murat kulübümüzde forma giymek istediğini iletti. Bizde fair-play kuralları içerisinde Manisaspor ve Trabzonspor ile görüştük. Her iki kulüp de futbolcunun fikrine saygı duyduklarını bize iletti. Biz de kendilerine teşekkür ettik. Pazartesi günü yapacağımız resmi yazışmaların ardından, Murat ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağız'' dedi.

Çakır, Murat'ın takımın kampına katıldığını sözlerine ekledi.

Geçen sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak oynayan Murat Ocak, takımında 708 dakika forma giydi. (habertürk)


Editör: HABER MERKEZİ