Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Ümit Kayıhan, takım olarak sıkıntılı ve zor bir dönem geçirdiklerini söyledi.

Bank Asya 1. Ligin 26. haftasında evinde ağırladığı Çanakkale Dardanelspor maçından 3-3'lük beraberlikle ayrılarak küme düşme hattına yaklaşan takımda tehlike çanları çalmaya başladı.

Son oynanan maçla ilgili açıklamalarda bulunan Kayıhan, küme düşme potasına iyice yaklaştıklarını belirterek, ''Hafta içerisinde takımda birçok talihsizlik yaşadık. Bir futbolcumuzun ayağı kırılıyor. Başka bir futbolcumuzun elmacık kemiği çatlıyor. Bunlar mazeret değil ama takımın üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Hafta içinde yaptığımız idmanlarda duran top organizasyonlarında neler yapmamız gerektiği üzerinde çalıştık. Ama Dardanelspor karşısında yediğimiz gollerin duran toplardan oluşması, maçın analizini yapmamıza bile gerek bırakmıyor.'' diye konuştu.

Yeşil-mavili ekibin ligde rahat konuma gelebilmesi için mutlak puan ve puanlar toplaması gerektiğinin altını çizen Kayıhan, ''Artık futbolcularımın Rizespor camiasının ne kadar büyük bir camia olduğu bilincine varmasını istiyorum. Kalan maçlara mutlak puanlar almamız ve bir an önce tehlike hattından uzaklaşmamız gerekiyor.'' dedi.

Editör: HABER MERKEZİ