Çaykur Rizespor'un eski teknik direktörü Hikmet Karaman, TivibuSpor kanalında "Total Futbol" programına konuk oldu.

Programda, Çaykur Rizespor'u çalıştırırken takıma kattığı aşçı ve ziraat mühendisiyle neleri, nasıl değiştirdiğini anlatan ve TivibuSpor Twitter hesabından da paylaşılan açıklamaların altına, Rizesporlu eski futbolcu Murat Duruer de, "Sonra gelen aşçı takımdaki futbolcuları dolandırıp kaçtı. 40 bin TL kadar" şeklinde yorum yaptı.

Programda, görev yaptığı dönemdeki aşçıların bir profesyonel futbol takımına hitap etmediğini anlatan Karaman, "Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen oyuncu grupları var. Sadece Türk oyuncular yok ki köfte yap, kuru fasulye yap. Hilton otelinin müdürüne bana 3-6 aylık bir aşçıbaşı göndermesini istemiştim. Metin Kalkavan müthiş vizyonlu bir başkan. İnanılmaz bir insan. Onu tanıdığım, onunla çalıştığım için çok mutluyum. Bize çok şey öğretti. Konuyu ona açtım. Aşçı çok para istiyordu. Parasının da yarısını biz futbolcular ödeyelim dedik ve geldi. Yanına da 2 tane Rizeli genç aldık. Ertesi gün her şey değişti. Sonra o adam gitti, Rizeli gençler orada kaldı" şeklinde konuştu.

Bu haberin altına Çaykur Rizespor'un eski futbolcusu Murat Duruer de yorum yaparak, getirilen aşçının futbolcuları 40 bin TL kadar dolandırıp kaçtığını belirtti. 

Kaynak: Haberetanik.com

Editör: HABER MERKEZİ