Kano Federasyonu Başkanlığı’nın 2010 yılı faaliyet programında yer alan Sonbahar Kupası Slalom Kano yarışmalarına Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi’nden büyük başarı. 22–24 Ekim tarihleri arasında Erzincan Karasu parkurunda yapılan yarışmalar sonunda 3 madalya almayı başaran öğrenciler Çayeli’ne döndü. Gençler dalında milli kanocu Burak Yılmaz Gümüş, Batuhan Ataşer ve Muhammet Buçan ise bronz madalya almayı başardılar.  Türkiye’de yapılan yarışmalarda dereceleri bulunan ve iki kez kano milli takımına seçilerek Fransa ve Slovenya’da ülkemizi başarı ile temsil eden Burak Yılmaz, Erzincan dönüşü Çayhaber’e yaptığı açıklamada madalya ile dönme sözü vermiştim, sözümü tuttuğum için çok mutluyum. Birinci olamadığım için üzüldüm ancak daha çok çalışarak ilk yapılacak yarışta birincilik kürsüsüne çıkacağım dedi.

Gençler dalında Burak Yılmaz’ın ardından üçüncülüğü elde eden Muhammet Buçan, ‘şampiyonaya çok iyi hazırlandık. Erzincan’da ekip olarak elimizden gelen gayreti gösterdik. Okul arkadaşımla beraber dereceye girdiğim için çok mutluyum. Kano sporunu çok seviyorum, gelecekte çok daha iyi dereceler yapacağıma inanıyorum dedi

Yıldızlar dalında dereceye girerek madalya kazanan Batuhan Ataşer ise Erzincan’da yapılan şampiyonaya ekip olarak iyi hazırlandıklarını, çalışma ortamlarının rahat olduğunu belirterek Erzincan benim için iyi bir tecrübe oldu. Hatalarımı ve eksiklerimi görme fırsatı yakaladım. Gelecekte okulumu ve Çayeli’ni en iyi şekilde temsil edeceğim dedi.

mmmm

Editör: HABER MERKEZİ