İlyas GÜR

Çaykur Rizespor kamp programını 4. kez değiştirdi. Yeşil-maviler yeni sezon hazırlıklarına 5 Temmuz Cumartesi günü Mehmet Cengiz Tesisleri’nde başlayacak.

Çaykur Rizespor yeni sezon hazırlık programını bir kez daha değiştirdi. Bank Asya 1. liginde şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen ve bunun içinde yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken yeşil-mavili takımın kamp programı bir kez daha değiştirildi. İlk olarak 1 Temmuz’da Bolu Termal’de başlaması planlanan sezon hazırlıkları daha sonra 7 Temmuz’da yine Bolu’da yapılacağı bildirildikten sonra program değiştirilip 5 Temmuz’da Ankara Kızılcıhamam’da başlanacağı açıklanmıştı. Yeni sezon hazırlık programı başlama tarihini ve yerine birçok geç değiştiren yeşil-mavililer, son olarak yaptığı değişiklikle hazırlıklara Rize’de başlama karara verdi.

Başlangıç 4 Temmuz

Bank Asya 1. ligi için hazırlık programını bir çok kez değiştiren Rizespor 4 Temmuz Cuma günü İstanbul’da toplanacak. Eski futbolcularla birlikte yeni transferler İstanbul’da sağlık kontrolünden geçtikten sonra Rize’ye gelecek ve Temmuz Cumartesi gününden itibaren Mehmet Cengiz tesislerinde çalışmalara başlayacak. Yeni sezon hazırlık programında sürekli değişiklikler yapan ve son olarak başlama yerini kendi tesisleri olarak belirleyen Rizespor’da Teknik Direktör Metin Diyadin, şunları söyledi. “5 Temmuz’da Kızılcıhamam’da kampa girecektik. Ancak hem saha şartları hem de takımla ilgili yapacağımız bazı testler nedeniyle Rize’de Mehmet Cengiz tesislerinde başlamanın uygun olacağına karar verdik” dedi.

Taraftarla Kaynaşma

Hazırlıklara Rize’de başlayacak olmanın hem testler açısından hem de Rize ve taraftarla kaynaşma açısından son derece önemli olacağının da altını çizen Teknik Direktör Metin Diyadin, “Eski futbolcular ve yeni transferlerimiz ile birlikte başlayacağımız yeni sezon hazırlıklarında taraftarımızın bizi yalnız bırakmamalarını ve desteklemelerini istiyorum. 5 Temmuz’dan 17 Temmuz’a kadar Rize’de seyircimizin desteği ile birlikte iyi ve neşeli hazırlık dönemi geçirmek istiyoruz. İkinci kamp dönemi ise yine planlandığı gibi 20-30 Temmuz tarihleri arasında Bolu Gerede’de gerçekleştirdikten sonra 3. ve son etabı 2-12 Ağustos tarihleri arasında Nevşehir’de hazırlık maçları yaparak tamamlayacağız” diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ