Büyük Erkekler Greko-Romen Kulüplerarası; Federasyon Kupası müsabakaları İzmir’de Celal Atik Spor Salonunda tamamlandı.

Federasyon kupası müsabakalarına katılan, Çaykurspor kulübü güreş takımı Şampiyonluk yarışmasına 74 kg. Ahmet Kopuz, 84 kg. Hakan Çelik ve 120 kg. ile Fahri Güzel’le katılarak takım halinde ilk öne girmeyi başardı.

İzmir Celal Atik spor salonunda düzenlenen şampiyona da takımlar sıralaması 84 kilo müsabakalarında Ahmet Yıldırım (İstanbul B.Ş)birinci, İlker Genel(Trabzon Belediye) ikinci ve M. Sadık Keskin(İstanbul B.Ş)üçüncülüğü paylaştılar. Yine 96 kilo’da Cenk İldem(İstanbul B.Ş) birinci, Ahmet Taçyıldız(İzmir B.Ş) ikinci, Metehan Başar(İstanbul B.Ş) ve aynı kiloda Sinan Demir(ASKİ spor) üçüncü oldular.

İlk üçe giren takım sıralaması İstanbul Büyükşehir(58 puan),Aski Spor (53)puanla ikinci, İzmir B.Şehir Belediye(30) puanla üçüncülüğü paylaştılar. Çaykurspor kulübü ise sıralamada 7’cı olarak ilk 10 a girmeyi başardı. Çaykurspor kulübünü bu müsabakalarda Antrenörler Rüstem Koyuncı, Hüseyin Dal ve Kulüp Müdürü B.Ali Kavalcı temsil ettiler.

Müsabakaları Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Osman Aşkın Bak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe ve İzmir Belediye Başkanlığı yöneticileri, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çaykur İzmir Bayiler Başkanı Suat Özyaman, Çaykur İzmir Bölge Müdürü Mehmet Karaca, Çaysat’dan Ali Kılıçharman, Geçen yılkı Grekoromen Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi ve Anadolu’nun birçok değişik şehrinden gelen güreş takımları yöneticileri, güreş severler, İzmirliler büyük heyecanla güreşçilerini tezahüratlarla destekleyerek izlediler. Çaykurspor güreş kulübü yönetici ve antrenörleri kulüp olarak kendilerine bu yarışmalara katılama imkanı tanıyan Çaykurspor Kulübü Başkanı Ekrem Yüce’ ye teşekkürlerini ilettiler.

        

Editör: HABER MERKEZİ