Ç.Rizespor’ da sürpriz bir şekilde teknik direktörlük görevine getirilen Mehmet Şansal, ilk olarak Günebakış’a konuştu. Yeşil-mavili kulübün yeni teknik direktörü Mehmet Şansal, misyonu ve vizyonu olan bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi. “Rizespor Türk futbolunda büyük bir patent. Bende ekibimle birlikte tüm bilgi ve birikimlerimle birlikte donanımımı ortaya koyacağım. Hedefi olan bir takım beni seçtiği için benim de ilk tercihim oldu. Başarılı olup Rizespor’un layık olduğu yere getirmek için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Böylesine bir kulüple anlaşmak benim için gurur verici” dedi.

Rize’yi Yukarıda Tutacağız
28 yıldır futbolun içinde olduğunu da ifade eden Mehmet Şansal, “7 yıl Beşiktaş, 5 yıl Sarıyer 2 yıl da İstanbulspor’da futbol oynadım. Spor akademisi mezunuyum. Bununla da hem alaylı hem de mektepliyim. Ben Rizespor’un ismini en yukarılarda tutmak için bir savaşa geliyorum ve inanıyorum ki iyi şeyler yapacağız. İvedi bir şekilde Rizespor’un layık olduğu yere getirmenin gayreti içinde olacağım. Rize benim öz halkım ve evim olacak. Bir insan evinde ne istiyorsa Rize’ dede onu isteyeceğim. Memur zihniyetinde olmadan Rizespor’un yaralarını saracağız”.

2.5 Yıl İmzaladı
Rizespor yönetimi tarafından aranıp göreve getirildiğini de kaydeden Mehmet Şansal, “2.5 yıllık sözleşme yaptık. Alt yapının tüm sorumluluğu da bana bağlandı. Büyük bir yapılanma ve değişiklik içinde olacağız. Top yekun Rizespor’u ilgilendiren her şeyin altına imza koyacağım. Bir yandan Rizespor’u hedefine ulaştırmaya çalışırken diğer yandan da süper bir alt yapı oluşturmanın çabası için mücadele edeceğiz. Rizespor’un kısa, orta ve uzun vadede başarılı olması için plan ve projelerim var. Bunları tek tek gerçekleştireceğim” diye konuştu.

günebakış


Editör: HABER MERKEZİ