Voleybol Yıldız Erkekler ve Kızlar müsabakaları 2 Mart Spor Salonunda yapılan ödül töreni ile son buldu. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalarda 8 günün ardından başarıyı hak edenler ödüllerini aldılar. İl birincisi olan takımların Rize ilini temsilen Sivas’ta yapılacak olan gurup müsabakalarına katılacağı ve başarılı olmaları halinde yarı final ile final müsabakalarının ardından  Türkiye Şampiyonluğuna yolunda mücadele edecekler.

Yıldız Kızlarda üçüncülüğü İyidere Hazar Çaysan İ.Ö.Okulu alırken, Ardeşen Gazi Mustafa Kemal İ.Ö.Okulu ikinciliği ,T.O.B.B İ.Ö.Okulu ise birinci olma başarısını gösterdi.

Yıldız Erkek kategorisinde ise Çay İ.Ö.Okulu üçüncü olurken, İyidere yapraklar İ.Ö.Okulu ikinciliği, Çayeli 9 Mart İ.Ö.Okulu ise birinciliği elde etti.

Birinci olan takımlara ödüllerini Çayeli 9 Mart İ.Ö.Okul Md. Ramazan Safi takdim ederken , ikinci olan takıma T.O.B.B Md. Eyüp Solmaz , üçüncü olan takımlara ise İyidere Yapraklar İ.Ö.Okul Md. Cem Hisoğlu takdim etti.

Müsabakalar sonunda en centilmen oyuncuların seçildiği ödül töreninde Ardeşen GMK İ.Ö.Okulundan Gamze Demir Ata ve İyidere Yapraklar İ.Ö.Okulundan Bilal Aydın’a ödüllerini Çay İ.Ö.Okulu beden eğitimi öğretmeni ve Voleybol İl Temsil yardımcısı Harun Usta verdi. Çayeli 9 Mart İ.Ö.Okulundan Salih Yazıcı ve T.O.B.B ilköğretim okulu öğrencisi Derya Bıçakçı’ya ise ödüllerini Beden Eğitimi Öğretmeni  M.Salih Denizli takdim etti.

 

Editör: HABER MERKEZİ