Transferde sıkıntılı günler geçiren Rizespor, Kasımpaşa'da geçen yıl çok iyi bir performans sergileyen 2008-2009 Bank Asya Ligi'nde en iyi stoper seçilen Evren Kürkçü'ye teklif götürdü.Bu transferin bu hafta içinde netlik kazanacağı gelen bilgiler arasında.

BİTMELİ
Öte yandan Rizespor’un uzun süredir yola devam etmek için uğraş verdiği Görkem Görk, Ferhat Odabaşı, Emrah Kol’un yanı sıra Trabzonsporlu Buğra için bugün son kez masaya oturacak. Özellikle Teknik sorumlular Hasan Vezir ve Oktay Çevik’in 4 futbolcuyla yola devam etmek istemesi Yeşil-Mavililer’in kıran kıran bir pazarlığın içine sokacak.

ONLARDA İSTEMELİ
Genel Menajer İsmail Coşkun’un yürüteceği görüşme sonunda Rizespor 4 oyuncudan fire vermeden yola devam edilmesi bekleniyor. İsmail Coşkun 4 futbolcuyla anlaşmayı umduklarını ifade ederek, “Tabii ki bizim olduğu kadar futbolcularımızda Rize’de oynamasını istemeli. Orta yolu bulup bu işi tatlıya bağlayacağımıza inanıyorum” dedi

BU HAFTA BİTECEK
Rizespor hücuma kalkıyor. Daha önce prensip anlaşmasına vardığı İlyas Kahraman’ı Adana’ya, Murat Hacıoğlu’nu Denizlispor’a kaptıran Yeşil-Mavililer bu kez transferde işi sıkı tutuyor. Geçtiğimiz sezon Kartalspor’dan kiralık olarak Sakarya’ya giden Abdoulaye Dıakhate’nin yanı sıra Diyarbakır’da forma giyen Ulaş Ortakaya, Ersin Güreler masaya utaracak olan Yeşil-Mavililer bu oyuncularla anlaşmayı planlıyor.

Rizesporlular.com
Editör: HABER MERKEZİ